Dan Petrescu o felicită pe FCSB pentru transferul lui Paulo Vinicius. „La CFR era golgheter și apărător! A jucat foarte bine!”

2 luni in urmă 56

Gigi Becali l-a transferat pe Paulo Vinicius în perioada de mercato din această vară, iar Dan Petrescu îl felicită pe afacerist că a ales să îl aducă la FCSB pe fundașul brazilian.

Paulo Vinicius a fost un jucător decisiv la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat 4 titluri și două Supercupe ale României, iar Dan Petrescu are numai cuvinte de laudă la adresa fundașului central.

Deși a ajuns la 37 de ani, Paulo Vinicius a avut o prestație excelentă în meciul câștigat de FCSB pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 2-1, în etapa a 4-a din Liga 1.

Dan Petrescu o felicită pe FCSB pentru transferul lui Paulo Vinicius

Dan Petrescu l-a urmărit pe Paulo Vinicius la debutul său în tricoul vicecampioanei României și este de părere că Gigi Becali a reușit un transfer foarte bun.

Întrebat dacă Gigi Becali a fost inspirat în momentul în care l-a transferat pe Paulo Vinicius, fotbalist care a câștigat 6 trofee cu CFR Cluj, Dan Petrescu a răspuns fără ezitări. „Vă dați seama! Ce întrebare e asta? Am un singur răspuns”, a spus Dan Petrescu, conform Digisport.

„Bursucul” a continuat și l-a lăudat pe fundașul central brazilian care a împlinit 37 de ani azi, 12 august. „Dacă am luat patru campionate cu el, pot să vorbesc? Era și golgheter și apărător! La primul meci pentru FCSB a jucat foarte bine”, a spus Dan Petrescu, conform Digisport.

Paulo Vinicius l-a cucerit pe Gigi Becali

Dan Petrescu nu a fost singurul impresionat de prestația lui Paulo Vinicius la debutul în tricoul FCSB. Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului central brazilian după meciul cu Gaz Metan Mediaș.

„Da, m-a încântat aseară Vinicius. Dezinvolt, foarte calm, dă siguranță apărării. Eu nu știu cum a renunțat CFR la jucătorul ăsta. Eu am vrut să îl iau de când a plecat de la CFR, dar nu a vrut atunci. Eu tot timpul m-am interesat de el. Mai poate juca 2-3 ani. E prea bărbat, prea echilibrat mental”a declarat Gigi Becali la Pro X.

The post Dan Petrescu o felicită pe FCSB pentru transferul lui Paulo Vinicius. „La CFR era golgheter și apărător! A jucat foarte bine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă