Dan Petrescu, mai optimist ca niciodată înaintea meciului din Conference League: ”Avem 90% șanse să ne calificăm”

2 săptămâni in urmă 10

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

”Bursucul” a obișnuit cu discursurile pesimiste înaintea meciurilor decisive, dar acum antrenorul CFR-ului a schimbat foaia. Dan Petrescu pregătește partida cu Randers din Conference League cu încredere și optimism, anunțând că obiectivul grupării din Gruia rămâne calificarea în primăvara europeană, atât timp cât șanse matematice există.

  • Partida Randers - CFR Cluj, din etapa a cincea a grupelor Conference League, va putea fi urmărită joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Dan Petrescu, încrezător în șansele CFR-ului de a se califica în primăvara Conference: ”Avem 90% șanse”

"Dacă avem șanse matematice, trebuie să încercăm. Suntem conștienți că locul 3 din Danemarca este o echipă bună, are un joc excelent. Dacă vom câștiga 6 puncte, avem 90% șanse să ne calificăm de pe locul 2", a spus Dan Petrescu.

Pentru a prinde poziția a doua în grupă, CFR Cluj este condamnată să câștige ultimele două meciuri, cu Randers în deplasare și Jablonec acasă. Dacă se vor impune în Danemarca, elevii lui Dan Petrescu ar egala la puncte, 4, formația nordică și trebuie să spere că Jablonec nu va obține mai mult de un punct din confruntarea cu AZ Alkmaar, echipă deja calificată, în celălalt joc.

În cazul în care aceste condiții s-ar materializa, CFR va disputa ”finala” pentru calificare cu Jablonec, în Gruia, în ultima etapă a grupelor. Clujenii trebuie să câștige și sunt în primăvara europeană, indiferent dacă Randers o va învinge pe Alkmaar. La egalitate de puncte, trupa lui Petrescu ar fi în fața danezilor, grație rezultatelor directe și golaverajului superior.

Clasament Grupa D - Conference League

Petrescu este convins că AZ Alkmaar ”o va ajuta” pe CFR Cluj: ”Am vorbit cu antrenorul lor”

În turul cu Randers din Gruia, CFR a obținut singurul punct din grupele Conference League, scor 1-1. După eșecul cu Alkmaar, 0-2, Dan Petrescu a declarat că este convins că olandezii nu se vor da la o parte în meciurile cu Randers și Jablonec.

"Am văzut şi clasamentul, suntem încă în viaţă pentru locul doi. Dar pentru asta trebuie să câştigăm ambele meciuri şi dacă vom câştiga, suntem pe locul doi, ceea ce ar fi extraordinar. Fizic arătăm foarte bine, de mult nu am mai arătat aşa de bine şi asta îmi dă speranţe pentru viitor. Din fericire, mai avem şanse.

Dacă vom câştiga următoarele două meciuri rămânem în viaţă, dacă le vom câştiga nu avem cum să nu ne calificăm. Normal că Alkmaar va juca următoarele două meciuri să le câştige, am vorbit şi cu antrenorul ei, merg să câştige", a spus Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , antrenor cfr cluj , cfr cluj conference league , cfr 90% sanse calificare , randers cfr

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă