Dan Petrescu, la capătul puterilor din cauza accidentărilor. „Atacanții noștri sunt pe masa de masaj”

3 săptămâni in urmă 14

Dan Petrescu a ajuns la capătul puterilor din cauza accidentărilor. Nu are prea multe variante în ofensivă, iar acest lucru îl îngrijorează serios, mai ales înaintea partidei cu UTA Arad, din deplasare. Un adversar extrem de incomod.

CFR Cluj a reușit să-l transfere pe atacantul malian Hadi Sacko (27 de ani), dar acesta nu este pus la punct cu pregătirea fizică și nu va juca contra arădenilor. De asemenea, în continuare, Denis Alibec este accidentat. Astfel, singurele variante viabile rămân Gabriel Debeljuh și Valentin Costache. În plus, în ofensivă mai pot fi folosiți și alți jucători, tineri, cum nu-i stă în obișnuință „Bursucului”.

După 9 etape disputate, CFR Cluj este lider, cu 24 de puncte, la patru distanță de locul secund, ocupat de FC Botoșani. UTA Arad a început etapa a 10-a de pe locul 4, însă a picat pe locul 5, după victoria celor de la FC Voluntari pe Arena Națională, contra Rapidului, scor 1-0.

Dan Petrescu, exasperat de problemele de lot avute înaintea partidei cu UTA Arad

În afara problemelor din atac, CFR Cluj nu se va putea baza nici pe veteranul Ciprian Deac, dar nici pe internaționalul bosniac Mario Susic, care nu s-a refăcut complet. Dan Petrescu speră ca Hadi Sacko să reintre în ritm rapid, pentru a putea fi folosit cât mai curând.

„E foarte greu să spui că vine un jucător şi te ajută imediat. Jucătorii noştri din atac sunt pe masa de masaj, nu pe teren. E greu să joci fără soluţii. Asta e la CFR, momentan, dar cred că va fi trecătoare chestia asta. Vom face şi o pregătire, sper să revină şi atacanţii şi cu noile achiziţii… Dacă atacanţii ar fi bine, lotul ar fi competitiv. Susic încă nu şi-a revenit, Deac e suspendat, jucători de atac sunt puţini, dintre care patru copii: Gîdea, Rusu, Gondiu şi Petrila. E subţire lotul, banca, avem probleme, dar cunoaşteţi spiritul CFR-ului şi pe mine şi cei care intră se vor lupta până la ultima picătură.

Cazuri de Covid sigur vor fi şi e nevoie de jucători, meciuri avem mai mulţi decât toţi, stăm pe avioane, iar celelalte echipe te aşteaptă pregătite şi gata de luptă. N-am pe cine să menajez. O să băgăm fundaş central în atac, asta e realitatea acum. Trebuie să inventăm altceva. Poate băgăm copii, dar pe ei e presiunea mai mare. Toţi jucătorii de atac rămân la Cluj, plus Sigurjonsson”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă înaintea partidei cu UTA Arad.

The post Dan Petrescu, la capătul puterilor din cauza accidentărilor. „Atacanții noștri sunt pe masa de masaj” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă