Dan Petrescu l-a sunat pe Șumudică: „M-am supărat eu puțin, dar mi-a explicat tot!” Ce transferuri vrea să facă la Kayserispor fostul antrenor de la CFR Cluj

2 luni in urmă 1

Dan Petrescu l-a sunat în cele din urmă pe Marius Șumudică. Cei doi au vorbit, deși antrenorul lui Gaziantep s-a arătat deranjat că nu a fost contactat de fostul tehnician al celor de la CFR Cluj. „Am vorbit vreo 50 de minute”, a dezvăluit liderul din Super Lig.

Dan Petrescu este așteptat să fie prezentat la Kayserispor, echipă cu care a semnat surprinzător. Fostul antrenor al celor de al CFR Cluj va avea o misiune infernală în Turcia. Echipa pentru care joacă Cristi Săpunaru, Silviu Lung Junior și Denis Alibec este ultima în clasament.

În plus, Kayseri va avea meci direct peste o etapă cu actualul lider, Gaziantep. Marius Șumudică s-a împăcat în cele din urmă cu Dan Petrescu și îl așteaptă pentru un duel sută la sută românesc.

Dan Petrescu l-a sunat pe Șumudică: „M-am supărat eu puțin, dar mi-a explicat tot!” Ce transferuri vrea să facă la Kayserispor fostul antrenor de la CFR Cluj

Marius Șumudică s-a arătat deranjat imediat după anunțul că Dan Petrescu a semnat cu Kayseri: „Telefonul meu este închis pentru el de acum!”, spunea luni antrenorul lui Gaziantep. Între timp, cei doi au vorbit la telefon.

„M-am supărat eu puțin pe Dan Petrescu. Eu am vorbit la superlativ despre el. Am considerat că ar fi trebuit să mă întrebe despre situația de aici.

M-a sunat aseară, mi-a explicat tot. Am vorbit vreo 50 de minute. Era la Dubai. Am înțeles că în 2-3 zile va veni aici”, a dezvăluit Marius Șumudică la Telekom Sport.

Gaziantep a câștigat azi, 2-0, cu Ankaragucu, iar Alex Maxim și compania vor fi lideriii Turciei cel puțin pentru o zi. Marius Șumudică a făcut spectacol la conferința de presă.

Marius Șumudică este convins că Dan Petrescu va avea misiune infernală. Acesta a dezvăluit că fostul antrenor de la CFR Cluj vrea să facă patru transferuri pentru a-și îndeplini obiectivul.

„Are o misiune extrem de dificilă. Dacă [Kayserispor] pierde mâine la Denizli, va fi greu. Se desprind echipele de deasupra la 6-7 puncte. Va fi greu, indiferent de jucătorii pe care îi va aduce. El era puțin îndoit când i-am spus asta. Mi-a zis că vrea să aducă vreo 4 jucători”, a mai declarat antrenorul lui Gaziantep.

Kayserispor are deocamdată interdicție la transferuri, însă aceasta ar urma să fie ridicată în scurt timp.

Dan mi-a cerut foarte multe detalii. Mi-a zis că are și ceva din Golf, dar că nu s-ar simți bine acolo, asta din ce am discutat. Nici nu erau echipe de anvergură. Primul lui meci ar urma să fie cu mine.
Marius Șumudică, Gaziantep

The post Dan Petrescu l-a sunat pe Șumudică: „M-am supărat eu puțin, dar mi-a explicat tot!” Ce transferuri vrea să facă la Kayserispor fostul antrenor de la CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă