Dan Petrescu, îngrijorat din cauza problemelor de lot: "Până duminică nu avem liniște. Sper să jucăm ce trebuie!"

4 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Elevii lui Dan Petrescu nu au făcut un joc strălucit, dar au reușit să își adjudece cele trei puncte prin reușita extraordinară a lui Alexandru Chipciu, singurul gol al meciului.

Dan Petrescu speră ca echipa sa să-și îmbunătățească jocul odată cu revenirea atacanților

La finalul partidei, antrenorul formației din Gruia a explicat că jocul CFR-ului suferă deoarece jucătorii din compartimentul ofensiv sunt indisponibili, fiind accidentați. Acesta speră ca ei să-și revină până la meciul de la finalul săptămânii, contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

"Din păcate, banca era plină de copii, soluții puține. Nu am avut jucători de atac. Odată cu venirea atacanților, sper să jucăm ce trebuie. Până duminică nu avem liniște. Trebuie să ne pregătim altfel, să muncim mai mult. Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale. Toți care pleacă acolo, revin accidentați. Acum avem un singur atacant, pe Costache", a declarat Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș poate fi urmărită duminică, de la ora 18:00, în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1 sau pe www.digisport.ro, de către abonații RCS & RDS.

Dan Petrescu răsuflă ușurat după UTA - CFR Cluj: "Am avut noroc, nimeni nu va mai câștiga la Arad!"

CFR Cluj s-a impus după un eurogol marcat de Alex Chipciu, dar gazdele au ratat ocazii uriașe după pauză: "A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Am întâlnit un adversar foarte puternic pe teren propriu, ne-au dominat în repriza a doua. Nu ăsta era planul, nu așa trebuia să jucăm. Atât au putut jucătorii care au intrat, am avut soluții puține pe bancă. N-am avut soluții de atac, ca să marcăm și al doilea gol.

Urmează meciuri grele, echipa a părut obosită în repriza a doua și am scos un 1-0 incredibil. Nu cred că altă echipă din România va mai câștiga la Arad. Am rămas impresionat de UTA, dar și de jucătorii noștri care au muncit enorm. Trebuie să ajungem la poartă, să avem ocazii, nu-mi place așa! Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine.

Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale, toți care merg la echipele naționale se întorc accidentați",a spus Dan Petrescu, după victoria cu UTA.

Etichete: cfr cluj , uta , dan petrescu , uta arad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă