Dan Petrescu, în „război” cu arbitrii și în Turcia! Dezvăluiri după aventura de la Kayserispor: „VAR-ul a fost împortriva mea! Am avut penalty-uri și goluri!”

1 lună in urmă 1

Dan Petrescu a revenit în țară după aventura de la Kayserispor, iar antrenorul român a avut de pătimit de pe urma arbitrajului și în Turcia, chiar dacă în această țară s-a implementat deja sistemul VAR.

Fostul mare internațional român susține că „a fost furat” și în condițiile în care arbitrii sunt ajutați de VAR și a subliniat că echipa sa n-a fost niciodată avantajată.

Dan Petrescu a înțeles repede cum stau lucrurile în Turcia și a dat și exemplul lui Marius Șumudică, contestat de jurnaliști după ce n-a avut până acum rezultate grozave pe banca celor de la Rizespor.

Dan Petrescu a pus tunurile și pe turci: „VAR-ul a fost împotriva mea!”

„În Turcia, dacă joci un meci bun ești cel mai bun, dacă joci un meci prost ești cel mai prost. E mai rău decât în țările în care am fost. Ați văzut și la Șumudică, a pierdut 5 meciuri la rând, nimeni nu te așteaptă. VAR-ul a fost împotriva mea, am avut și penalty-uri și goluri, arbitrul n-a vrut să se ducă la VAR. Împotriva lui Kayseri au fost probleme, pro Kayseri nu a fost nimic. Eu am zis de mult timp că în România nu o să fie VAR, e păcat că suntem singura țară din Europa care nu avem VAR, cred. Știți că nu am fost de acord nici cu jucătorul U21, unul singur e de ajuns”, a spus Dan Petrescu.

Tehnicianul care a luat titlul cu CFR Cluj a plecat din Turcia după ce Kayserispor a pierdut pe terenul celor de la Sivasspor, scor 0-2.

ProSport a aflat că Dan Petrescu s-a ales cu 400.000 de euro după despărțirea de Kayserispor, aici fiind inclusă și prima de instalare de 100.000 de euro.

Inițial, Petrescu a semnat cu turcii un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an, însă n-a rezistat decât o lună.

The post Dan Petrescu, în „război” cu arbitrii și în Turcia! Dezvăluiri după aventura de la Kayserispor: „VAR-ul a fost împortriva mea! Am avut penalty-uri și goluri!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă