Dan Petrescu îl apără pe Andrei Prepeliță înaintea meciului cu FC Argeș: ”În România, dacă pierzi un meci, e perioadă nefastă”

6 zile in urmă 14

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Meciul dintre FC Argeș și CFR Cluj va putea fi urmărit, de asemenea, în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Dan Petrescu sare în apărarea lui Andrei Prepeliță înaintea meciului cu FC Argeș

Dan Petrescu a răbufnit la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș. ”Bursucul” nu este de acord cu practicile din fotbalul românesc, în care antrenorului îi este cerută demisia la prima înfrângere, cazul lui Andrei Prepeliță, care mereu are presiunea fanilor piteșteni după fiecare meci nereușit.

În România, dacă pierzi un meci, e perioadă nefastă. Dar două pierdute… Prepeliță a avut mereu probleme acolo, cu toate că a făcut rezultate fantastice.

În fotbal așa e, mai ales în România. Nu te așteaptă nimeni, indiferent ce faci. Lumea uită. Așa e la Pitești, așa e la CFR, așa e peste tot”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Prepeliță susține că are parte de sprijinul conducerii la FC Argeș

Nu pot să vorbesc de speculaţiile făcute în presa centrală, eu am un target, acela este accederea în play-off, nimic nu este pierdut din punctul meu de vedere, mai ales că avem în vedere experienţa anului trecut.

Eu nu am obiectiv pe trei meciuri, ci am contract pe un an de zile. Conducătorii s-au întalnit, dar nu mi s-a adus la cunoştinţă aşa ceva. Am un obiectiv, în care cred, deşi am spus de la început că nu va fi uşor, având în vedere schimbările masive din lot.

S-au adăugat şi foarte multe greşeli personale, care au fost evidente şi pe care nu le ascundem”, a spus Andrei Prepeliță, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: dan petrescu , andrei prepelita , etapa 11 liga 1 , fc arges - cfrcluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă