Dan Petrescu îl amenință pe Marius Șumudică: „O să mă întorc cu siguranță la CFR Cluj!” De ce a plecat? „Și-au dat seama că au greșit!”

2 luni in urmă 34

Dan Petrescu este gata să revină la CFR Cluj! Tehnicianul abia așteaptă să revină în Gruia, într-o perioadă tot mai grea pentru Marius Șumudică.

În același timp, Petrescu a dezvăluit și de ce a plecat de la CFR Cluj, după ce a dus echipa la un pas de optimile Europa League.

Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj s-au întâlnit în Serbia în manșa tur a play-off-ului Europa League, iar gazdele s-au impus cu scorul de 4-0.

Dan Petrescu, gata să revină la CFR Cluj: „Cu siguranță, mă voi întoarce acolo!”

Dan Petrescu a recunoscut că s-a simțit foarte bine la Cluj-Napoca și chiar pariază că o va mai antrena pe CFR Cluj, care a ratat Liga Campionilor și e pe punctul să nu ajungă nici în Europa League.

„După plecarea mea, problemele sunt mari. A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde putere, sunt foarte mulți oameni geloși. Nu am mai avut încredere în cineva din club. Am simțit că nu mai trebuie să stau. Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine. Și mie mi-a părut rău pentru că mă atașasem de echipă. În afară de performanțe, este un oraș frumos, am plecat și cetățean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii și amintiri superbe. Clujul rămâne una dintre casele mele și cu siguranță mă voi întoarce acolo”, a spus Dan Petrescu, într-o discuție cu Dan Chișu.

„Aștept să antrenez o echipă, dar nu vreau să mă grăbesc. Steaua (n.n. FCSB) l-a pus pe Edi Iordănescu. Toată lumea spune că sunt prea scump. Eu nu cred că este adevărat. Eu doar îmi fac meseria”, a mai punctat fostul internațional român.

The post Dan Petrescu îl amenință pe Marius Șumudică: „O să mă întorc cu siguranță la CFR Cluj!” De ce a plecat? „Și-au dat seama că au greșit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă