Dan Petrescu, fericit după victoria chinuită cu FC Voluntari. „Cel mai bun meci din acest campionat!” Ce zice despre conflictul cu Emmanuel Culio + De ce l-a exclus din lot pe Denis Ciobotariu

1 lună in urmă 33

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului CFR Cluj – FC Voluntari, scor 1-0, iar antrenorul campioanei României s-a declarat fericit după victoria reușită de echipa sa.

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 1-0, după golul înscris de Billel Omrani pe finalul partidei din „Gruia”.

Reușita înregistrată de CFR Cluj în etapa a 14-a a fost lăudată de Dan Petrescu, cel care susține că a fost „cel mai bun meci din acest campionat”.

Dan Petrescu, fericit după victoria chinuită cu FC Voluntari

Totodată, Dan Petrescu s-a declarat încântat de jocul elevilor săi, dar le-a transmis că și-ar dori ca să nu mai aibă parte de meciuri în care „se joacă cu panică și stres”.

„Noi am avut 18 șuturi, ei 3. Dominare teritorială, am avut și 2 bare. E cel mai bun meci din acest campionat. Chiar dacă era 0-0 nu știam pe cine să schimb pentru că toți jucătorii m-au mulțumit astăzi. La pauză le-am zis că e să câștigăm, atunci o să câștigam în minutul 93. Nu îmi place când se joacă cu panică și stres. La 1-0, Camora a scos de pe linia porții, trebuia sa închidem meciul – e singurul aspect care m-a nemulțumit azi. Voluntari joacă, nu se apără. Nu știu ce a facut Ciobotariu acolo, pentru mine e un miracol. Portarul lor a prins cea mai bună zi de când e la Voluntari. Mă bucur că am avut inspirația să îl mai lasa pe Billel în teren și ne-a răsplătit cu un gol. Le-am dat exemplu golul marcat de Farul la Botoșani, le-am zis că dacă nu tragi la poartă nu poți să dai gol.

Dan Petrescu neagă conflictul cu Emmanuel Culio

Dan Petrescu a ținut să nege conflictul pe care l-ar fi avut cu Emmanuel Culio și a transmis că este mult mai motivat când apar informații negative despre el în ziua meciului.

„Orice articol apare în ziua meciului mă motivează. Dacă ești pe primul loc e normal să se scrie de tine. Aici se vorbește și în altă parte se face altceva. Aici totul se defășoară corect. La alte echipe, cam multe greșeli. Eu când aud că sunt certat cu Culio mă pufnește râsul și atât. Dacă îl schimb la pauză nu e fericit, dar nu înseamnă că mă bat cu el, Doamne ferește”, a spus „Bursucul.

Ce spune Dan Petrescu despre situația lui Denis Ciobotariu

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre decizia de a-l trimite pe Denis Ciobotariu la echipa a doua înaintea meciului cu FC Voluntari.

„I-am zis: «Pentru tine ar fi mai bine ca să nu iasă discuții». Băiatul a înțeles și a spus că se duce la echipa a doua. Ar fi putut să iasă discuții și să se spună că de la tine ne-au știut tactica. Cu Ciobotariu nu am nicio problemă”, a mai spus Dan Petrescu.

The post Dan Petrescu, fericit după victoria chinuită cu FC Voluntari. „Cel mai bun meci din acest campionat!” Ce zice despre conflictul cu Emmanuel Culio + De ce l-a exclus din lot pe Denis Ciobotariu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă