Dan Petrescu, elogiu pentru Ciprian Deac: „E un jucător tânăr la cum se pregăteşte!”

4 luni in urmă 13

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit la superlativ despre veteranul Ciprian Deac. Acesta îi dă dreptate fotbalistului, care a recunoscut că nu a făcut un joc foarte bun în partida ȚSKA Sofia – CFR Cluj, din grupele Europa League, câștigată de ardeleni cu 2-0.

Ciprian Deac (34 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, la începutul lui 2017, de la Tobol Kostanay.

CFR Cluj se află pe primul loc din grupa A, în Europa League, cu trei puncte obținute. Pe lângă ȚSKA Sofia, în grupa ardelenilor se mai află AS Roma și Young Boys.

Dan Petrescu, elogiu pentru Ciprian Deac

Deși nu a făcut un joc strălucit în partida cu ȚSKA Sofia, Dan Petrescu (52 de ani) susține că Ciprian Deac este un jucător indispensabil pentru CFR Cluj. „Bursucul” spune că Deac se antrenează ca un fotbalist tânăr, deși are 34 de ani.

„Se lucrează la antrenament, dar dacă nu ai calitate degeaba lucrezi. Putem să lucrăm 10 zile. Băieţii au calitate. Ciprian are calitate foarte mare plus că avem jucători foarte buni, care dau cu capul foarte bine.

Mă bucur că Deac a ajuns la o asemenea maturitate, pentru că eu zic că are dreptate. Nu a făcut nişte meciuri foarte bune, nici măcar ieri, cum toată lumea spune. Dacă spuneam eu poate spunea cineva că am ceva cu el. Dar că a spus-o el e foarte bine. Cred că poate să joace mai bine. 

Are şi el o vârstă într-adevăr, a recunoscut, vrea să facă lucruri, pe care nu poate să le facă, dar, fără Deac, CFR nu ştiu ce ar face. Ar fi foarte greu pentru noi să jucăm fără Ciprian, asta e realitatea. E un jucător tânăr la cum se pregăteşte”, a declarat Dan Petrescu, pentru Telekom Sport.

The post Dan Petrescu, elogiu pentru Ciprian Deac: „E un jucător tânăr la cum se pregăteşte!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă