Dan Petrescu e sigur: AZ Alkmaar, cea mai bună echipă pe care a întâlnit-o cu CFR Cluj + critici pentru arbitraj

3 săptămâni in urmă 26

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

La finalul partidei, Dan Petrescu a ținut să-și laude adversarul, pe care-l consideră superior din punct de vedere valoric tuturor echipelor pe care le-a întâlnit cu CFR Cluj în cupele europene.

Dan Petrescu, laude pentru AZ Alkmaar după înfrângerea din Conference League

Am jucat cu cea mai bună echipă din grupă, cu o echipă care poate câștiga acest trofeu. De când sunt eu la CFR, echipa asta mi s-a părut cea mai bună, chiar dacă am jucat cu Sevilla, Rennais, Celtic.

Mi se pare la fel ca Slavia Praga, poate chiar mai bună. E o echipă incredibilă, cu jucători tineri, dar eu zic că nu ne-am făcut de râs. Eu așa ceva nu am văzut, cum se lipea mingea de ei”, a declarat Dan Petrescu, la ProTV.

Antrenorul de la CFR Cluj a ținut să conteste și arbitrajul, transmițând că golul de 2-0 al olandezilor, marcat în minutul 5, trebuia anulat.

Cred că băieții nu s-au făcut de râs, au început rău, am luat un gol... Dacă era VAR, sigur ar fi fost anulat. Am echilibrat apoi jocul, ei nu au mai avut decât o ocazie. Ne-am grăbit la finalizare. Repriza a doua, pe final, dacă Păun era atent și nu dădea pasă acolo, singur cu portarul, iar Ciprian avea noroc, în loc de bară putea fi gol.

E greu când pierzi două meciuri la rând cu Alkmaar. Eu cred că meritam un egal în aceste două meciuri”, a transmis Dan Petrescu.

CFR Cluj, ultima în grupa D din Conference League

După înfrângerea cu AZ Alkmaar, CFR Cluj este ultima în grupa D din Conference League, cu un punct acumulat în patru meciuri.

Liderul grupei este AZ Alkmaar, cu 10 puncte, poziția secundă îi aparține lui Jablonec, cu cinci puncte, în timp ce pe locul trei este Randers, cu patru puncte.

Etichete: dan petrescu , az alkmaar , az alkmaar cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă