Dan Petrescu, dorit și de Ludogorets! Bulgarii anunță că „Super Dan” ar putea să-i antreneze pe Moți, Keșeru și Grigore

3 luni in urmă 2

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte după ce tocmai s-a despărțit de CFR Cluj! Ultima echipă intrată în lupta pentru semnătura românului este Ludogorets Razgrad.

Campioana Bulgariei nu concepe să rateze un nou titlu, iar Ludogorets se gândește să-l aducă pe Petrescu, după parcursul mult sub așteptări din Europa League, acolo unde ocupă ultimul loc.

Tehnicianul ajuns la vârsta de 52 de ani este însă dorit și de Celtic, inclusiv de fanii scoțieni, nemulțumiți că echipa a ajuns la 13 puncte în spatele rivalei Rangers. Unul dintre suporterii lui Celtic este chiar categoric, fiind la curent cu interesul scoțienilor pentru fostul mare jucător al „Generației de Aur”: „Dan Petrescu nu mai antrenează pe nimeni, aș merge chiar acum să-l aduc la Celtic”.

Dan Petrescu, dorit și de bulgarii de la Ludogorets Razgrad

Dan Petrescu este istorie la CFR Cluj. Antrenorul s-a despărțit de echipa căreia i-a adus trei titluri consecutive, iar Celtic și Ludogorets pot profita de faptul că fostul mare fundaș al naționalei României este liber de contract.

Stanislav Ghencev nu mai este dorit de conducerea lui Ludogorets, iar Dan Petrescu este varianta ideală pentru bulgari, mai ales că antrenorul care a dus-o în primăvara Europa League pe CFR Cluj îi știe bine pe Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore.

Bulgarii nu mai au nicio șansă să repete performanța din sezonul trecut, atunci când au ajuns până în 16-imile Europa League, acolo unde au pierdut dubla manșă cu Inter. În aceeași fază a competiției, cu Dan Petrescu antrenor, CFR Cluj a fost aproape să o elimine pe Sevilla, în fața căreia n-a pierdut (1-1 și 0-0).

Îmi doresc o mini vacanță, dar în același timp sunt un antrenor liber și, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc, este posibul să o accept – Dan Petrescu

The post Dan Petrescu, dorit și de Ludogorets! Bulgarii anunță că „Super Dan” ar putea să-i antreneze pe Moți, Keșeru și Grigore appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă