Dan Petrescu a vorbit despre Celtic la revenirea în România: „Nu mai merg niciodată la o echipă de pe ultimul loc!” De de a plecat de la Kayserispor + Ce urmează pentru antrenor

1 lună in urmă 1

Dan Petrescu a revenit în România. Antrenorul a vorbit despre experiența din Turcia, dar și despre eventuala posibilitate de a prelua gigantul din Scoția, Celtic Glasgow. Fostul antrenor al lui CFR Cluj spune că decizia este una care ține de familie.

Dan Petrescu a fost dat afară de la Kayserispor. A fost dur contestat de suporteri, după parcursul dificil din Super Lig. Spune că ruptura s-a produs amiabil, iar cauzele au fost pur familiale.

Între timp, Dan Petrescu a revenit pe lista celor de la Celtic, care l-ar vrea în locul lui Neil Lennon. Celtic a pierdut lupta cu Rangers și ratează primul titlu după 9 ani.

Dan Petrescu a vorbit despre Celtic la revenirea în România: „Nu mai merg niciodată la o echipă de pe ultimu loc!” De de a plecat de la Kayserispor

„Am spus la toată lumea, am avut o problemă și a trebuit să plec. O perioadă nu mai pot să antrenez în fotbal, dar după ce îmi rezolv problemele sper să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân, ea m-a convins să ajung acolo, acum tot ea a încercat, dar a înțeles.

I-am spus care e problema și m-a înțeles, m-am înțeles foarte bine cu ea, n-am reușit să termin ce am început, dar îmi pare bine că i-am lăsat măcar într-o poziție mai bună decât erau când am mers acolo.

Nu are legătură decizia cu fanii, fanii peste tot comentează și vorbesc, eu n-am fost apreciat nici prin alte părți, dar majoritatea fanilor au văzut o schimbare în bine, mai erau și fani care erau nemulțumiți, dar e normal.

Eu m-am simțit foarte bine, condițiile cred că erau cele mai bune pe care le-am avut și ca antrenor, și ca jucător. Condiții de antrenament extraordinare. Jucători foarte buni, profesioniști, campionatul cred că e cel mai puternic în care am evoluat ca antrenor.

Echipe într-adevăr foarte bune, fiecare echipă avea foarte mulți internaționali… și un campionat foarte greu. Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară când am luat o echipă de pe ultimul loc, și nu e ușor să iei o echipă de pe ultimul loc, toate echipele pe care le-am luat de pe ultimul loc le-am ridicat și la Dinamo Moscova, și la Al Nassr, poate în China nu am reușit.

Și la Kuban am reușit, și cred că e ultima oară când mă duc pentru că chiar dacă e un challenge, e un challenge foarte greu și, cred eu, că cu cele două victorii pe care le-am avut acolo și cu cele două în care nu am fost acolo… eu mi-am făcut datoria. Sigur nu mai merg niciodată la ultimul loc, iar până la vară, 99%, nu preiau nicio echipă.

Au înțeles situația mea cei de acolo, când e o problemă personală, nu se bagă nimeni. Da, dacă mă sună Celtic refuz. În momentul ăsta n-am cum să mă duc nicăieri”, a declarat Dan Petrescu la revenirea în România.

E o problemă de familie, nu e mare. Nu e ușor să renunți niciodată, dar nu mai puteam să stau și în străinătate
Dan Petrescu

The post Dan Petrescu a vorbit despre Celtic la revenirea în România: „Nu mai merg niciodată la o echipă de pe ultimul loc!” De de a plecat de la Kayserispor + Ce urmează pentru antrenor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă