Dan Petrescu a refuzat echipa națională de fotbal şi continuă la CFR Cluj. El este legat de club printr-o clauză de reziliere de 400.000 de euro

3 săptămâni in urmă 26

Antrenorul Dan Petrescu a refuzat propunerea Federaţiei Române de Fotbal de preluare a postului de selecţioner al echipei naţionale şi va continua la conducerea echipei CFR Cluj, a anunţat luni preşedintele clubului clujean, Cristian Balaj, citat de Agerpres.

Dan Petrescu are în contractul cu CFR Cluj o clauză de reziliere unilaterală de 400.000 de euro, iar Federația Română de Fotbal a anunțat că nu vrea să o plătească. Dacă ar fi vrut să plece de la Cluj, Dan Petrescu ar fi trebuit să achite această clauză.

„În urma discuţiilor de astăzi, atât clubul, cât şi antrenorul Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR Cluj. Ne bucurăm, suntem fericiţi, este un antrenor în care avem încredere şi un om de cuvânt”, a spus Balaj într-un interviu postat pe canalul de YouTube al clubului.

Dan Petrescu este al treilea antrenor care refuză postul de selecţioner după Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, potrivit Agerpres. Actualul selecţionerMirel Rădoi (40 de ani), a anunţat încă din 14 noiembrie că nu va continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Rădoi a preluase funcţia de selecţioner la 26 noiembrie 2019. (sursa foto: CFR Cluj)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă