Dan Petrescu a primit titlul de cetățean de onoare al județului Cluj. „Rar mi s-a întâmplat să fiu așa de emoționat ca acum” | VIDEO

2 luni in urmă 21

Dan Petrescu a plecat de la CFR acum nouă zile, dar a fost numit cetățean de onoare al județului Cluj. Oficialitățile din județ s-au gândit că în acest fel îi aduc o mică răsplată pentru performanțele sale. Fostul antrenor al echipei din Gruia a fost foarte emoționat la ceremonie și a spus că își dorește să se întoarcă la Cluj.

Dan Petrescu a fost numit cetățean de onoare al județului Cluj. Oficialitățile s-au gândit că în acest fel îi mulțumesc pentru performanțele obținute pe banca CFR-ului, dar și pentru cariera de jucător. „Bursucul” nu a fost lăsat singur la această ceremonie. Ioan Ovidiu Sabău și Cristian Panin i-au fost alături. În timpul ceremoniei, pe un ecran au fost difuzate imagini din cariera de jucător, dar au fost ilustrate și performanțele din cariera de tehnician.

„Nu mi-am pregătit un discurs, cum a făcut Neluțu (n.r.- Sabău). Dar cred că ar fi trebuit pentru că sunt mult mai emoționat aici decât în fața jucătorilor. Este un moment special din viața mea, rar mi s-a întâmplat să fiu așa de emoționat ca acum.

Am mai avut succese, trofee, am fost apreciat peste tot unde am fost ca jucător, nu numai la Chelsea și nu numai în România, iar ca antrenor la fel, cred că mi-am făcut datoria. Sunt onorat să mă aflu aici”, a spus antrenorul care a câștigat trei campionate cu CFR Cluj.

„Sigur mă voi întoarce la Cluj”

Dan Petrescu le-a mulțumit jucătorilor și le-a urat succes cu noul antrenor. Nu a exclus posibilitatea unui nou contract cu CFR Cluj.

„Le mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am antrenat în ultimii trei ani și cu care am reușit performanțe fantastice. Dar succesele cele mai mari au venit în afara terenului, unde am cunoscut niște oameni fantastici, oameni care au stat cu mine și la bine și la greu. Dacă înainte știam că am o casă în București, acum e clar că am o altă casă și în Cluj, mă simt clujean pentru faptul că am stat trei ani de zile aici.

Nu e ușor să stai trei ani de zile ca antrenor în România pentru că e foarte greu să menții standardul. Sigur mă voi întoarce la Cluj, nu știu dacă din postura de antrenor, dar este posibil, în viață nu știi niciodată ce se întâmplă. Vreau să mulțumesc tuturor. Mulțumesc, Cluj!”, a mai declarat Dan Petrescu. (VIDEO AICI)

 

The post Dan Petrescu a primit titlul de cetățean de onoare al județului Cluj. „Rar mi s-a întâmplat să fiu așa de emoționat ca acum” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă