Dan Petrescu a mai scos un jucător de pe lista de Liga 1: "Nu poate juca în campionat"

1 lună in urmă 32

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a explicat ce s-a întâmplat cu Denis Ciobotariu, care nu a făcut parte din lot pentru meciul CFR Cluj - FC Voluntari Bogdan Mara a recunoscut că fundașul Ciobotariu a fost scos de pe lista de campionat după transferul atacantului Hadi Sacko:

Dan Petrescu a mai scos un jucător de pe lista de Liga 1: "Nu poate juca în campionat"

"Dan Petrescu a spus ce s-a întâmplat. El a avut o discuție între patru ochi cu Ciobi, ca să evităm orice fel de scandal. Nu e mai bine să eviți aceste lucruri? Dan Petrescu a vrut să-l protejeze pe Ciobi. Doar în ultimele zile a fost la echipa a doua, s-a antrenat acolo.

Noi avem mulți jucători în lot. Cei care nu sunt convocați se antrenează separat înaintea unui meci. Ciobi a fost scos de pe lista LPF pentru campionat. Nu a fost scos din lot doar pentru meciul acesta. De două săptămâni este scos din lot, el oricum nu putea juca în campionat. A intrat Sacko pe listă și a ieșit Ciobotariu, deci nu a fost scos special pentru acest meci.

El oricum nu era în planurile lui Dan Petrescu pentru acest meci și nici nu poate să mai fie acum. A fost vorba să meargă la echipa a doua, ca să evităm orice discuție. Ciobi este un băiat de caracter", a spus Bogdan Mara, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Denis Ciobotariu are în continuare drept de joc în Conference League.

Ce a spus Dan Petrescu despre situația lui Denis Ciobotariu

"Cu Ciobotariu am vorbit înainte de meci, i-am zis că nu face parte din lot la acest meci. Nu am vrut să iasă discuții. I-am spus: 'Ciobi, nu vreau să te bag într-un scandal'. El a înțeles, mi-a spus: 'Mister, mă duc să joc la echipa a doua'", a spus Petrescu, după victoria cu FC Voluntari.

CS MIOVENI-CFR CLUJ, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.08.2021)

Denis Ciobotariu / Foto Sport Pictures

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - FC Voluntari

CFR Cluj a câștigat greu cu FC Voluntari, 1-0, scorul "preferat" al lui Dan Petrescu. Omrani a adus cele 3 puncte clujenilor în minutul 89, după un meci cu două bare și ocazii uriașe.

Etichete: dan petrescu , bogdan mara , liviu ciobotariu , fotbal club , denis ciobotariu , cfr cluj fc voluntari , meciuri cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă