Dan Petrescu a dictat ”eliminarea” lui Dan Nistor de la CFR Cluj! S-a aflat totul. ”N-a mai vrut să-l vadă!”

1 lună in urmă 14

  • UCL: Liverpool - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Actualul mijlocaș al celor de la Universitatea Craiova a rezistat în Gruia doar 6 luni. Adevăratul motiv al despărțirii s-a aflat abia acum. Iuliu Mureșan, pe atunci președinte al campionilor, a oferit detaliile.

S-a aflat motivul real pentru care CFR Cluj a renunțat la Dan Nistor. ”Nu știu ce i-a strigat exact lui Dan Petrescu!”

”Pe Nistor, un jucător foarte bun, l-am avut în propria curte. L-am luat de la Dinamo și, la un moment dat, în timpul unui antrenament, i-a răspuns la o observație, în stilul caracteristic, lui Dan Petrescu. De atunci, Dan Petrescu nu a mai vrut să-l vadă și ne-a spus să-l dăm.

Nu știu ce i-a strigat exact lui Dan Petrescu. Pentru faptul că și-a permis să-i răspundă a trebuit să plece. Eu eram mai maleabil. Eu am înțeles jucătorii și am mai trecut cu vederea”, a dezvăluit Mureșan.

Iuliu Mureșan: ”Dan Nistor mai juca și azi la CFR Cluj!”

Mureșan este convins că Nistor, dacă nu ar fi fost ofertat din străinătate, ar fi jucat și acum pentru CFR Cluj, dacă nu ar fi fost conflictul cu Dan Petrescu.

”Până la urmă, cu toții mai avem nervi și mai greșim. Trebuie să fim mai toleranți puțin. Unele momente pot fi trecute cu vederea. Dan Nistor ar fi putut juca și acum la CFR. Din acel moment nu prea a mai jucat.

Mie mi-a părut foarte rău. Și în ziua de astăzi îmi pare rău că nu a rămas la CFR și l-am dat. E un jucător care are caracter, are execuții foarte bune. Tactic joacă foarte bine.

S-a văzut și la meciul Craiova-CFR Cluj. Se ocupă de toate mingile care trec din compartimentul defensiv în cel ofensiv”, a mai spus Mureșan, la Realitatea Sportivă.

Etichete: dan petrescu , iuliu muresan , dan nistor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă