Dan Petrescu a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Denis Ciobotariu, exclus din lot pentru duelul cu echipa tatălui său

4 săptămâni in urmă 36

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

Petrescu a lămurit și situația absenților de marcă, Gabriel Debeljuh, Denis Ciobotariu și Runar Mar Sigurjonsson:

Dan Petrescu a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Denis Ciobotariu, exclus din lot pentru duelul cu echipa tatălui său

"FC Voluntari se va bate sigur la playoff. Echipa lor arată foarte bine, este foarte bine pusă în teren. Nu știam pe cine să schimb astăzi, toți jucătorii m-au mulțumit. Mă bucur că cei de pe bancă și-au făcut datoria după ce au intrat. Le-am zis la pauză că dacă vom câștiga, vom câștiga în minutul 90. Nu-mi place când jucăm cu panică, la 1-0 Camora a scos-o de pe linia porții. Trebuia să închidem meciul la 1-0, poate asta m-a nemulțumit azi. E un miracol ce a făcut Ciobotariu la Voluntari, e prima oară când i-am văzut să joace atât de bine

Orice articol apare în ziua meciului mă motivează. Dacă ești pe primul loc e normal să se scrie de tine. Aici se întâmplă totul corect. Haideți să ne uităm și ce se întâmplă pe alte stadioane. De când am venit eu, CFR Cluj nu a avut o greșeală pro. Când aud că sunt certat cu Culio, încep să râd! El îmi zice mereu 'tata'.

Dacă CFR Cluj ar fi pe locul 5, nu s-ar scrie nimic. Debeljuh a fost exclus din lot de mine, pentru abateri repetate. Va sta la echipa a doua cât voi considera.

Cu Ciobotariu am vorbit înainte de meci, i-am zis că nu face parte din lot la acest meci. Nu am vrut să iasă discuții. I-am spus: 'Ciobi, nu vreau să te bag într-un scandal'. El a înțeles, mi-a spus: 'Mister, mă duc să joc la echipa a doua'.

Sigurjonsson are o tendinită, nu s-a antrenat la 100% de când am venit eu", a spus Dan Petrescu, după victoria cu FC Voluntari.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - FC Voluntari

CFR Cluj a câștigat greu cu FC Voluntari, 1-0, scorul "preferat" al lui Dan Petrescu. Omrani a adus cele 3 puncte clujenilor în minutul 89, după un meci cu două bare și ocazii uriașe.

Etichete: dan petrescu , liviu ciobotariu , denis ciobotariu , cfr cluj fc voluntari , meciuri cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă