Dan Petrescu a cerut transferuri după victoria din ultima secundă cu Kasimpasa: „Mai avem foarte puțin timp, îi aștept!”

3 săptămâni in urmă 39

Dan Petrescu nu concepe să retrogradeze cu Kayserispor, iar tehnicianul român a cerut întăriri chiar și după victoria mare cu Kasimpasa. Fostul mare internațional român așteaptă încă trei jucători.

Kayserispor a dat lovitura în minutul 90+3, prin Demirok, la ultima fază a partidei, dar Dan Petrescu este conștient că bătălia pentru evitarea retrogradării se anunță una foarte grea.

În urma succesului de sâmbătă, Kayserispor rămâne prima formație aflată deasupra locurilor retrogradabile în prima ligă din Turcia, cu 22 de puncte. Pentru echipa antrenată de către Dan Petrescu urmează meciul de pe teren propriu contra echipei Alanyaspor, programat marți, 2 februarie, de la ora 15:00.

Dan Petrescu așteaptă transferuri la Kayserispor: „Vreau trei jucători!”

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj  pe 20 noiembrie 2020, iar acum a ales să lupte pentru evitarea retrogradării în Turcia, după ce a fost campion cu ardelenii și a prins 16-imile Europa League.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu câteva zile, echipei lui Dan Petrescu i se va alătura Kevin Luckassen, atacantul olandez în vârstă de 27 de ani, trecut pe la Poli Iași și Viitorul. Totuși, Petrescu a cerut și alte transferuri la Kayserispor.

„Îmi felicit jucătorii, au obiținut o victorie meritată! Sunt trei puncte extrem de importante pentru noi. Mai avem foarte puțin timp la dispoziție pentru a transfera jucători, mai aștept trei fotbaliști. După ce se închide perioada de transferuri vom vedea exact la ce nivel este lotul. Cred că vom evita retrogradarea dacă vom termina sezonul cu 42-43 de puncte”, a spus Dan Petrescu, după succesul mare cu Kasimpasa.

Până acum, Dan Petrescu a înregistrat două victorii și două înfrângeri la Kayserispor, acolo unde se bazează și pe trei jucători români: Silviu Lung jr, Cristi Săpunaru și Denis Alibec.

The post Dan Petrescu a cerut transferuri după victoria din ultima secundă cu Kasimpasa: „Mai avem foarte puțin timp, îi aștept!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă