Dan Petrescu a anunțat unde vrea să antreneze! ”Ar fi ideal” + verdict pentru echipa națională: ”E un dezastru”

3 zile in urmă 50

  • Media: Liga Digi Sport, vineri, 16:45, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, Digi Sport 1

Antrenorul a recunoscut că și-ar dori să revină în Liga 1, însă deocamdată nu a primit nicio propunere. În același timp, Dan Petrescu a a anunțat că vrea să preia o echipă, însă rămâne exigent în momentul în care își alege echipa.

Dan Petrescu a anunțat unde vrea să antreneze

Sunt liber de contract, deci orice ofertă o accept, indiferent de unde vine. Ar fi ideal să găsesc o echipă în România, dar în momentul de față nu am avut nicio ofertă, știți că sunt un antrenor pretențios”, a declarat Dan Petrescu, pentru ProTV.

La ultima experiență profesională, Dan Petrescu a stat doar opt meciuri la Kayserispor, alegând să plece după aproximativ o lună din Turcia, invocând motive personale.

Dan Petrescu are acum o ofertă din Arabia Saudită, de la Al Faisaly, club care îi propune un salariu stagional de 1.500.000 de euro, pe care, însă, nu a acceptat-o deocamdată.

Dan Petrescu, despre echipa națională

Se nasc noi legende în tenis! A început sezonul pe iarbă, hai în Digi Online să vezi WTA Nottingham, zilnic, numai pe Digisport 2!

Tehnicianul a vorbit și despre echipa națională, care a ajuns, după 1-2 cu Georgia și 0-1 cu Anglia în această lună, la patru înfrângeri la rând, după ce pierduse și cu Germania, și cu Macedonia de Nord în martie, situație considerată ”un dezastru” de către Dan Petrescu.

Rezultatele, în ultimul timp, la echipa național. Nu ai scuze în momentul în care pierzi cu Germania și Armenia, chiar nu ai ce să spui. E dureros. Doare. Iată că am ajuns foarte rău, nu mai reușim să ne calificăm nici la Euro, nici la Mondiale”, a transmis Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , oferte dan petrescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă