Dan Nistor vrea ca Emil Săndoi să aibă două eşecuri drept „cadou” de aniversare: „Nu se va supăra, fiindcă e oltean”

1 lună in urmă 1

Universitatea Craiova are o dublă cu Chindia Târgovişte, în campionat, sâmbătă, de la ora 20, şi în sferturile Cupei României, marţi, de la ora 20.30, ambele partide fiind programate la Buzău. Între cele două meciuri va fi aniversarea antrenorului Chindiei, Emil Săndoi, care va împlini 56 de ani pe 1 martie. Dan Nistor nu crede că fostul căpitan al Ştiinţei se va supăra prea tare dacă va pierde contra echipei sale de suflet.

„Va fi un meci greu, chiar dacă e pe teren neutru, suprafaţa de joc va fi dificilă, fiindcă se va mai juca încă o partidă acolo şi nu va fi un gazon aşa de bun. Nu ne gândim la o revanşă, suntem echipe cu pretenţii diferite, noi vrem să rămânem în locurile fruntaşe, să ne apropiem de primele două echipe din clasament, iar ei încearcă să prindă play-off-ul.

Ne dorim foarte mult să câştigăm ambele meciuri, vom vedea care echipă se adaptează mai bine la teren. Pentru noi e cel mai important primul meci, aşa cum e mereu. Nu cred că va avea vreo problemă pentru domnul Săndoi dacă noi vom câştiga ambele meciuri, fiindcă dânsul este oltean şi nu cred că va fi o mare supărare, chiar dacă este aniversarea dumnealui”, a declarat Dan Nistor.

„E prea devreme să vorbesc despre noul sistem de joc”

Mijlocaşul de 32 de ani spune că nu şi-a făcut o idee despre sistemul de joc pe care vrea să-l implementeze Marinos Ouzounidis, în care Nistor are o poziţie mai retrasă.

„Mă simt foarte bine pe orice post la mijlocul terenului, în trecut am jucat şi mijlocaş lateral, nu este important unde joc, nu este o problemă. Este prea devreme să spun cum este noul sistem de joc, să mai treacă o perioadă şi vă spun atunci mai multe. Nu ne gândim la event sau la campionat, e mult prea devreme, ne gândim numai la ce urmează, la fiecare joc în parte, important este să mergem cu bine înainte. Cred că suntem pregătiţi şi pentru un program cu meciuri din trei în trei zile, fiindcă am mai acumulat în această perioadă, am mai adăugat ceva la pregătirea noastră şi cred că stăm bine fizic”, a adăugat Dan Nistor.

În acest sezon, Dan Nistor are un gol şi cinci pase decisive pentru Universitatea Craiova în 25 de meciuri disputate în toate competiţiile.

 

 

The post Dan Nistor vrea ca Emil Săndoi să aibă două eşecuri drept „cadou” de aniversare: „Nu se va supăra, fiindcă e oltean” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă