Dan Nistor nu mai concepe ca Universitatea Craiova să rateze titlul, dar avertizează: „Acolo este mica noastră problemă!” Ce a zis Bogdan Vătăjelu

1 lună in urmă 55

Dan Nistor nu mai concepe ca Universitatea Craiova să rateze titlul în Liga 1, dar știe că oltenii trebuie să-și rezolve problemele din ofensivă, pentru a-și îndeplini obiectivul.
Cu gândul și la semifinalele Cupei României, Dan Nistor este mulțumit că aproape toți oamenii de bază sunt la dispoziția antrenorului, în timp ce Bogdan Vătăjelu este convins că oltenii au o echipă chiar mai bună decât în sezonul trecut.
Duelul dintre Craiova și CFR Cluj a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Dan Nistor, cu gândul la titlu după Craiova – CFR Cluj 0-0: „Mica noastră problemă este în față!”

„Sper ca în play-off să marchez. Aș începe cu faza defensivă. Ați văzut că nu luăm gol de mult timp. Avem o defensivă foarte bună. Mica noastră problemă este în față, pentru că nu marcăm. Ne dorim să reușim să câștigăm campionatul. În ultima etapă, anul trecut, ne-am împiedicat. Sper să nu se mai întâmple așa. Avem acum un meci foarte important în Cupa României și trebuie să îl tratăm foarte serios, chiar dacă e cu o echipă de liga a doua (n.n. Viitorul Târgu Jiu). În mare parte și-au revenit toți accidentații, în marte parte suntem toți. Eu sper ca Mister să aleagă 11-le potrivit”, a afirmat Dan Nistor, după remiza cu CFR Cluj, scor 0-0.

„Sigur nu am fost la capacitate maximă, Mister a avut dreptate că puteam să facem mai mult. Încerc să mă descurc acolo unde vrea antrenorul, mă bucur că joc mai mult. Pot să mai joc fundaș dreapta, ca să evoluezi la mijloc, mai sus, trebuie să ai alte calități. Avem un lot mult mai bun ca anul trecut. Acum contează cum începe play-off-ul, o să fie meciuri extraordinar de grele”, a spus și Bogdan Vătăjelu, la finalul partidei de duminică.

The post Dan Nistor nu mai concepe ca Universitatea Craiova să rateze titlul, dar avertizează: „Acolo este mica noastră problemă!” Ce a zis Bogdan Vătăjelu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă