Dan Nistor, nemulțumit de situația Universității Craiova. “Locul nostru nu este aici” Mesajul pentru fani

2 săptămâni in urmă 21

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Nistor: "E o foame mare de trofee la Craiova"

Universitatea Craiova începe anul 2022 pe locul cinci în Liga 1, la egalitate de puncte cu următoarele două clasate, Farul și Rapid.

Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar Universitatea Craiova are derby cu Rapid, pe 22 ianuarie, în Bănie, în direct pe Digi Sport 1.

Universitatea Craiova se pregătește acum în Turcia. Dan Nistor este conștient că fanii nu au multă răbdare cu "alb-albaștrii" și așteaptă un trofeu.

"A fost o perioadă destul de bună pentru mine, am câștigat două trofee cu Universitatea Craiova, singurele trofee din cariera mea. Mă bucur că am ajuns la acest club, era cât pe ce să câștig și al treilea trofeu.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Cel mai frumos moment a fost acea finală de Cupă cu Astra, gol marcat de mine, care a relansat partida. Am dat o oarecare încredere colegilor mei și cred că din acel moment s-a produs declicul de care aveam nevoie în acea finală. Sper să joc în continuare la fel de bine, să înscriu în meciurile foarte importante care vor urma.

Să sperăm că vom urca în clasament, pentru că, din punctul meu de vedere, locul nostru nu este aici. În primul rând, publicul este senzațional, avem condiții foarte bune, este cam singurul club din România care se ridică la un nivel foarte mare.

Mi-aș dori să le ofer fanilor un trofeu în acest an, merită acest lucru. Este o foame destul de mare la Craiova pentru trofee. Ne va aștepta un retur foarte greu, trebuie să strângem din dinți. Ar trebui să fim mai atenți la finalizare, pentru că am ratat foarte multe ocazii în tur, cu foarte mare ușurință. Cred că suntem pe drumul cel bun", a spus Dan Nistor într-un interviu pentru Universitatea Craiova TV.

Programul meciurilor amicale pentru Universitatea Craiova în Turcia:

  • 9 ianuarie: Universitatea Craiova - Paksi FC (Ungaria)
  • 14 ianuarie: Universitatea Craiova - FC Baník Ostrava (Cehia)
  • 16 ianuarie: adversarul va fi anunțat ulterior

Clasamentul Ligii 1

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , nistor , craiova , dan nistor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă