Dan Negru rupe tăcerea după înfrângerea de Revelion. Ce a putut spune despre PRO TV și emisiunea lor

2 săptămâni in urmă 20

După ce Revelionul de la Antena 1 nu a mai câștigat detașat în audiență, clasându-se pe locul doi, după Pro TV, Dan Negru a rupt tăcerea după înfrângerea suferită. Pentru că foarte multe știri au curs cu privire la faptul că după două decenii în care a Revelionul „cu măști” de la Antena 1 a fost lider de audiență a fost detronat de concurență, prezentatorul a ținut să transmită un mesaj echipei sale, în primul rând.

Dan Negru rupe tăcerea după înfrângerea de Revelion

Dan Negru a venit azi cu o reacție pe pagina de Facebook, întrucât a dorit să vină cu o lămurire publică în ce privește rezultatul. El a ținut să îi mulțumească personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitația sa de a cânta, făcând acest lucru pro bono, doar din bucuria de a le cânta românilor. El a ținut să specifice și faptul că adevărata performanță a echipei sale în cei 21 de „Revelioane” este aceea că, de pe locul 2/3, unde s-a clasat Antena 1, a reușit mereu să învingă liderul, adică Pro TV.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri in care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică:
26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului in toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.
După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru.
Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!
În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari in studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in piețe.

După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.
Ierarhia televiziunilor românești in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Perfomanța echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!
Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv.
Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!

Eu îi mulțumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii. Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții!”, a spus Dan Negru.

„Și un biet program tv de Revelion împarte”

Prezentatorul a mai dezvăluit și propunerea inedită pe care demult a avut-o către alte televiziuni, și anume, aceea de a avea un Revelion comun, care să fie mai presus de „orgolii, bani, audiențe”.

„In orele astea am văzut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru și pagini mari in ziare cu fața mea. Am bătut omicronul.
Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audiența tv.

Eu nu vreau sa fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția!
Trăim pe baricade, vaccinați/nevaccinați , bogați/săraci, corupți/ cinstiti …

Acu’ și un biet program tv de Revelion împarte!

(….) De 21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, suntem o certitudine!
Și e doar începutul

Oamenii așteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara și toată viața fericirea…

Am propus, demult, unor colegi de la alte tv, o utopie unică in lume: un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audiențe
M-am oferit atunci co-prezentator gratis.”, mai spus Dan Negru.

Dan Negru a ținut să încheie mesajul mulțumind echipei sale alături de care a realizat show-ul.

The post Dan Negru rupe tăcerea după înfrângerea de Revelion. Ce a putut spune despre PRO TV și emisiunea lor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă