Dan Negru, întâmplare savuroasă: „Messi trage tare și unde crezi că ajunge mingea? La mine în braţe”

1 lună in urmă 16

Dan Negru a povestit ce i s-a întâmplat la un meci Barcelona – Chelsea, după ce Messi, vedeta catalanilor, a șutat puternic o minge în peluză.

Negru a fost din nou liderul audienței în seara de Revelion și e un mare fan al sportului. În tinerețe, a jucat baschet, iar tatăl său a fost antrenor de fotbal în Timișoara.

„Am fost la un meci Barcelona – Chelsea. Am luat bilete proaste, am luat în spatele porţii. Eram mai mulţi, şi cu echipa mea şi cu soţia. În spatele porţii stând, era minutul 87. Era 1-1 şi Chelsea trăgea de timp. Messi trage tare, o bubuie şi unde crezi că ajunge mingea? La Negru în braţe” a declarat Dan Negru la AS.ro LIVE.

Dan Negru: „Unul din spate îmi bagă un pumn, îmi ia mingea şi o aruncă”

„Unul din spate mi-a luat mingea. Portarul lui Chelsea, în loc să ia multe mingi de unde erau, a zis să o ceară pe aia din tribună. Oamenii trăgeau de timp. Tot stadionul făcea huuu…Şi unul din spate îmi bagă un pumn, îmi ia mingea şi o aruncăa mai spus vedeta tv pentru sursa citată.

Realizatorul tv o consideră pe Cristina Neagu ca fiind de talia lui Leo Messi: „Un om frumos Cristina. A venit la o filmare într-o rochie elegantă. Eu nu am recunoscut-o. Messi de România, e Messi din handbal”.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

The post Dan Negru, întâmplare savuroasă: „Messi trage tare și unde crezi că ajunge mingea? La mine în braţe” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă