Dan Negru îl regretă pe Nelu Ploieșteanu. Ce secret a dezvăluit despre el, abia după moartea sa

1 săptămână in urmă 2

Dan Negru îl deplânge pe Nelu Ploieșteanu. Celebrul lăutar a murit vineri dimineață, la Spitalul Floreasca, unde era internat din 16 martie. Făcuse o formă gravă de COVID-19, iar în asociere cu celelalte boli de care suferea s-a scris tragedia. Prezentatorul TV a avut câteva cuvinte de spus la ”căpătâiul” acestuia.

Dan Negru, despre Nelu Ploieșteanu. Secretul care i-a legat

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață astăzi, 2 aprilie, pe un pat de Terapie Intensivă din Spitalul Floreasca, București. Artistul se afla de mai multe zile în strare gravă, infectat cu COVID-19. În vârstă de 70 de ani, acesta era intubat după ce plămânii îi fuseseră afectați în proporție de 70%. Maestrul s-a stins la aproximativ doi ani de la moartea băiatului său de 32 de ani, Mihăiță, diagnosticat cu tetrapareză spastică.

A lăsat în urmă șlagăre, dar și multe momente memorabile, desfășurate pe sticlă. Despre cele din urmă a amintit acum câteva ore și Dan Negru care și-l păstrează în memorie pe ”nea’ Nelu” ca un om săritor și bătăios.

Cum îi răspunea mastrul la telefon? 

„S-a dus Ploiesteanu. Povestea dramatică a lui Nea Nelu a fost legata de Mihăiță. O spunea mereu…Mihaița, băiatul lui, a rămas paralizat la pat in copilărie și un medic i-a spus atunci: „Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile. O să-l traga curentul şi o să moară”. Nea Nelu , tatăl, spunea îngrozit povestea.

Și-a îngrijit copilul toată viața, până la 32 de ani când i s-a prăpădit. Azi, nea Nelu l-a reîntâlnit pe Mihăiță. Am făcut cu nea Nelu audiente de televziune istorice, d’alea uriașe, din golden-age-ul tv , imposibil de egalat vreodată. Las mai jos un astfel de moment de lăutarie gold. „Regele audientelor, zi-mi ora, ziua și vin!” așa-mi răspundea la telefon ❤️”, a povestit vedeta Antena 1 pe contul de Facebook.

Ultima dorință a muzicianului

Înainte de a fi intubat, Nelu Ploieșteanu i-a transmis uneia dintre fiice că regretă că nu a putut merge la cimitir, la băiatul său, pentru a-i aprinde o lumânare, înainte de a intra în spital.

„Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira”, a dezvăluit pentru Impact un cadru medical din unitatea sanitară în care era internat artistul.

The post Dan Negru îl regretă pe Nelu Ploieșteanu. Ce secret a dezvăluit despre el, abia după moartea sa appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă