Dan Negru, dezvăluiri neașteptate despre familia lui. „Băiatul meu e prieten cu Selly și Dorian și își mai schimbă mesaje pe WhatsApp fără ca eu să știu”

2 săptămâni in urmă 17


Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune. De-alungul anilor a most moderatorul mai multor emisiuni TV și de radio, devenind un personaj îndrăgit în lumea televiziunii. Atunci când vine vorba despre viața personală, Dan și-a ținut departe familia de showbiz și explică de ce a luat această decizie.


„Ce aș fi avut de câștigat arătându-i în ziare și ducându-i la tv? Mi-e bine așa. Copiii mei nu cunosc vedetele de la noi, deși multe trec pe la noi pe acasă.Zilele trecute am luat masa la un restaurant cu Lora și lumea venea să facă poze cu ea și Dara, fetița mea, era nedumerită, n-o știa de la tv, deși toți copiii de vârsta ei o admiră. Bogdan, băiatul meu, e prieten cu Selly și cu Dorian și își mai schimbă mesaje pe WhatsApp fără ca eu să știu.


Dar, am reușit sa-i ținem departe de showbiz. Nu aș fi avut nimic de câștigat, dimpotrivă, le-aș fi luat liniștea. Am căutat întodeauna să stau departe de lumea mondenă, nu există aproape deloc fotografii cu mine în locuri mondene în toți ăștia 25 de ani de când m-am apucat să fac tv.


Și eu sunt exemplu că se poate și așa. Porecla de "regele audiențelor" am primit-o de pe urma succeselor pe care le-am putut dobândi și fără să fiu un personaj monden. Dimpotrivă”, a declarat Dan Negru pentru Click.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă