Dan Negru către Selly: „Tu ai distrus dictatura televiziunii, băi Andrei”

4 săptămâni in urmă 6


Dan Negru a fost invitatul lui Selly în unul dintre vloggurile pe care acesta le realizează săptămânal pe Youtube. Prezentatorul de televiziune i-a spus câteva cuvinte neașteptate lui Andrei Șelaru, l-a felicitat pentru tot ce face în mediul online.


Dan Negru nu mai are nevoie de nicio prezentare. E realizator de televiziune de mulți ani, prezintă revelioanele de la Antena 1 de peste 20 de ani. Selly s-a făcut remarcat în ultimii ani datorită activității sale din online, dar și modului în care a criticat învățământul românesc. E unul dintre cei mai urmăriți vloggeri ai României, are milioane de abonați și urmăritori pe rețelele de socializare.


Tânărul l-a invitat pe Dan Negru în unul dintre vloggurile sale. Îi provoca pe oamenii de pe stradă să spună părerile lor despre prezentator, iar acesta apărea deodată în spatele lor, îi surprindea. Înainte să treacă la treabă, în mașină, Dan Negru și Selly au schimbat câteva cuvinte.


Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că Dara și Bogdan, copiii lui, îl urmăresc pe vlogger.


"Copiii mei sunt acolo (n.r. în parc). Dara, Bogdan...m-au înnebunit. Te duci la Selly? Wow!", a spus Dan Negru, iar apoi a continuat:


"Mi se pare genial totul. Tu ai distrus dictatura televiziunii, băi Andrei!", a exclamat prezentatorul.


Selly a râs: "Nu doar eu, suntem mulți.""Voi, ăstia cu aparate, mașini, aici e exact industria televiziunii adusă la niște particulari. Băi, ești tare.", a încheiat acesta, iar Selly a afirmat: "Da, pe online.".


Selly a fost foarte discret de-a lungul anilor privind sumele pe care le încasează în urma muncii sale, dar recent a dezvăluit cât câștigă pe lună din YouTube.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă