Dan Negru a răbufnit după ce România a ratat încă un Campionat Mondial. „Fotbalul e falimentar. Lăsați măscărici”. Comparația cu Serbia: „Băi,cum pot sârbii?”

3 săptămâni in urmă 38

România nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial din 1998. Acum, „tricolorii” au ratat barajul pentru CM 2022 după ce au învins Liechtenstein cu 2-0, dar aveau nevoie ca Islanda să nu piardă cu Macedonia de Nord, nordicii fiind depășiți cu 3-1.

Serbia a reușit însă calificarea la turneul final din Qatar în urma unei victorii cu 2-1 în fața Portugaliei.

Realizatorul tv Dan Negru a făcut o comparație dură între naționala României și cea a Serbiei.

Dan Negru a răbufnit după ce România a ratat încă un Campionat Mondial. „Fotbalul e falimentar. Lăsați măscărici”. Comparația cu Serbia: „Băi,cum pot sârbii?”

Sârbii au obținut succesul chiar la Lisabona. Trupalui Cristiano Ronaldo avea nevoie de o remiză pentru calificarea directă, iar Serbia era obligată să câștige! Acum lusitanii sunt cei care vor juca barajul pentru CM 2022.

Mirel Rădoi a anunțat că părăsește banca naționalei și se vehiculează mai multe nume pentru a-l înlocui. Totuși, Gică Hagi nu va fi selecționerul României, iar Florin Prunea a explicat la ProSport Live motivele: „Răzvan Burleanu i-a umilit copilul”.

„Cum pot sârbii? Au bătut Portugalia cu Ronaldo si s-au calificat la Mondiale. 1 milon de euro a dat guvernul Serbiei prima de calificare.

Băi,cum pot sârbii? O țară izolată de UE cu vreo 7 miloane de locuitori, ieșită dintr-un război sângeros îl are pe Djokovic, are fotbaliști la marile cluburi europene are baschetbaliști in NBA si autostrăzi cu tuneluri prin munți. Autostrada lor spre Grecia, terminată recent, are 36 de tuneluri săpate in munte. Noi avem 2 km tuneluri rutiere in toată țara.

Boicotul, ignorarea fotbalului e soluția in viitor. Sunt sporturi performante in România care n-au public. Fotbalul e falimentar. Căutați sporturile alea in anii care vin. Lăsați măscăricii din fotbal” a postat Dan Negru pe pagina sa de facebook.

Ionuț Lupescu a analizat cauzele colapsului fotbalului românesc: „Cu oameni mici e greu să faci lucruri mari. În fotbalul românesc s-au implicat politicul şi serviciile şi e greu şi cât timp sunt implicaţi nu se vor face mari lucruri”.

The post Dan Negru a răbufnit după ce România a ratat încă un Campionat Mondial. „Fotbalul e falimentar. Lăsați măscărici”. Comparația cu Serbia: „Băi,cum pot sârbii?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă