Dan Diaconescu a făcut marele anunț al anului 2022. Vești bune pentru fanii lui VIDEO

1 săptămână in urmă 25

Dan Diaconescu a făcut un anunț uriaș pentru fanii săi. Ce se întâmplă în anul acesta spectaculos pentru celebrul prezentator de televiziune? Iată surpriza pe care o pregătește pentru cei care îl urmăresc de atâția ani!

Dan Diaconescu, planuri uriașe la începutul lui 2022

Dan Diaconescu vine cu un anunț spectaculos pentru fanii lui. Celebrul prezentator de TV își pregătește revenirea în viața publică. Mai exact, el revine în forță în atenția oamenilor și se întoarce în locul unde și-a început campania electorală.

De asemenea, vedeta a făcut câteva declarații și despre revenirea pe micile erane. Dan Diaconescu a susținut că pune țara la cale din locul în care a început pentru prima oară în 2011, moment în care s-a cunoscut cu Vladimir Petruț. Desigur că speră ca și acum să aibă parte de o echipă bună la fel cum a fost în trecut.

„Punem aici tara la cale fiindca tot aici am inceput acum 9 ani. Am venit aici in 2011, ne-am cunoscut atunci ( eu şi edilul Vladimir Petruţ n.red.), am facut echipă imbatabila si incercam sa infaptuim tot ce am zis atunci de mult, tot ce am promis şi eu şi el.

Acum un element concret constatam acum multi ani că nu există o staţie de carburanţi, o benzinărie. Acum gand la gand cu bucurie si un prieten comun a reusit să o facă şi s-o inaugureze astăzi. Am venit aici sa taiem panglica”, a spus Dan Diaconescu, conform româniatv.net.

Întrebat dacă are un mesaj pentru cei care speră să-l revadă pe micile ecrane în viitorul apropiat, vedeta spune că: ‘aștept să revin, nu știu exact când voi veni, dar aici în cavnic o să anunț.’

Despre Dan Diaconescu

Dan Cristian Diaconescu s-a născut pe 9 decembrie 1967, în Caracal. El este un ziarist român, politician, prezentator, fondator al televiziunilor OTV și DDTV. Bărbatul a absolvit cursurile Facultății de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic din București, iar în 2010 a format Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Fostul jurnalist a devenit cunoscut datorită emisiunilor sale controversate de la OTV și desigur că cel care l-a făcut remarcat și de neuitat a fost serialul Elodia, desfășurat în 2008-2009. Mulți români continuă să se întrebe de proiectele lui.

Și-a lansat un fel de Netflix și o criptomonedă

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american.

Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră”, scria vedeta pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni.

The post Dan Diaconescu a făcut marele anunț al anului 2022. Vești bune pentru fanii lui VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă