Dan Capatos îl avertizase. Mesajul trimis lui Selly când începuse emisiunea la Prima TV: „Nu mi-o lua în nume de rău”

2 săptămâni in urmă 21

Dan Capatos și Selly au fost în conflict timp de doi ani, însă ulterior s-au împăcat și au devenit buni prieteni. Când vloggerul a avut prima lui emisiune la TV, prezentatorul i-a dat un mesaj în care își spunea părerea sinceră despre show-ul său.

La începutul anului 2021, Selly semnase contractul cu Prima TV și avea o emisiune săptămânală. Show-ul său nu a durat prea mult, iar Dan Capatos l-a avertizat chiar după ce a văzut primul episod. De 17 ani, prezentatorul de la Antena prezină „Xtra Night Show”, care înainte se numea „Un show păcătos”. Experiența lui l-a determinat să-i dea un sfat lui Andrei Șelaru atunci când acesta și-a început propriul show.

Invitat la podcast-ul lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a vorbit și despre emisiunea lui Selly. Discuția a pornit de la faptul că au fost multe încercări pentru diverse show-uri la alte posturi de televiziune, însă cel mai longeviv este cel pe care îl prezintă el.

„Să vezi ce mesaj i-am dat lui Selly în seara în care a început (n.r. – emisiunea la Prima TV). I-am zis așa: «Baftă multă cu show-ul! Ți-am zis și aseară pe LIVE-ul de pe Instagram, dar acolo scriau prea mulți și s-a pierdut. Revin acum și îți spun că arată foarte mișto, însă eu cred că nu este o idee bună să ieși cu el pe două canale, YouTube și TV, pentru că nu poți face conținut comun. E imposibil, crede-mă! Ce poți da pe YouTube nu poți da pe TV din cauză de CNA, în plus publicul de TV este îmbătrânit. Dacă vrei să dai ceva pentru TV îi vei pierde pe cei de pe YouTube. Un mix din ambele este imposibil aproape. (…) Mă rog, este doar o mică observație. Nu mi-o lua în nume de rău. Altfel, Doamne Ajută, să faci multe sezoane. Eu îl încep pe cel de-al 27-lea. Mi-aș dori mult să mă întreci. Asta ar însemna că nu mă înșel la oameni. Te pup! Ai grijă de tine»”, a spus Dan Capatos în cadrul podcastului.

dan-capatos-codin-maticiuc-sellyIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Emisiunea „Selly Show” a fost lansată în 1 decembrie 2020, atât online, cât și la Prima TV, și a avut un format de late-night show, cu o durată de 45 de minute și sketchuri pe diverse subiecte de actualitate. Show-ul lui Selly a fost oprit la trei luni de la lansare și apoi i-a dat dreptate lui Dan Capatos.

„El mi-a răspuns: «Mulțumesc mult pentru feedback». Apoi, când s-a lăsat, i-am dat din nou mesajul și el a avut o declarație pentru Libertatea și a zis că: «Renunțarea la acest proiect nu are legătură cu petrecerea de ziua mea. A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu». Asta a declarat el și mi-a dat mesaj că am avut dreptate”, a declarat prezentatorul de la „Xtra Night Show”.

Printre invitații lui Selly s-au numărat Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Mark Stam, BRomania, Mario Flash și Alexia Eram, Bebe Cotimanis și Codin Maticiuc. Potrivit Paginademedia, emisiunea lui Selly a schimbat, la momentul respectiv, structura publicului Prima TV încă de la prima ediție, fiind mult mai tânăr decât într-o zi obișnuită: 15% din publicul Prima TV a venit din segmentul 4-17 ani, comparativ cu 2% dintr-o zi normală.

Dan Capatos și Selly au avut un conflict în urmă cu mai mulți ani, iar timp de doi ani cei doi nu și-au vorbit. „Cearta s-a întâmplat în 2017. Dan s-a legat de vloggeri într-o emisiune. Am pierdut o provocare şi pedeapsa a fost să mă împac cu toţi”, a spus Selly la Antena Stars, în anul 2019, atunci când s-a împăcat cu prezentatorul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă