Dan Capatos are o nouă asistentă în emisiune. Cine e și cum arată Loredana Buțea la doar 23 de ani

1 săptămână in urmă 1

De când s-a mutat cu emisiunea „Xtra Night Show” la Antena Stars, Dan Capatos și-a căutat asistentă. Multe dansatoare au fost prezente în emisiune pentru a trece de ochiul critic al publicului. Telespectatorii au votat și au ales-o pe învingătoare. Loredana Buțea e noua asistentă.

Dan Capatos prezintă acum emisiunea „Xtra Night Show” la Antena Stars, nu la Antena 1. Are peste 20 de sezoane la activ, a avut sute de invitați, a luat o mulțime de interviuri. De-a lungul anilor a avut și mai multe asistente. De ceva timp căuta o dansatoare și iată că a și găsit-o. Multe tinere au fost prezente în platou în ultima perioadă pentru postul de asistentă.

Loredana Buțea a atras voturile publicului și ea e noua asistentă a lui Dan Capatos de la „Xtra Night Show”.

Aceasta e campioană la dans sportiv, câștigând chiar și titlul de vicecampioană la nivel mondial. Tânăra are doar 23 de ani, dar are în spate mai bine de 15 ani de experiență pe ringul de dans, scrie spynews.ro.

loredana butea noua asistenta a lui dan capatos 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De la vârsta de șapte ani, Loredana Buțea practică dansul profesionist. De-a lungul anilor a câștigat multe competiții sportive, chiar și alături de partenerul ei. La 14 ani, ea și Raul Faliboga au câștigat titlul de vicecampioni internaționali la dans sportiv, la secţiunea standard a juniorilor II (14-15 ani).

Loredana Buțea este foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram. Acolo surprinde cu aparițiile sale, cu dansurile sale.

Se știe că a concurat și în emisiunea de la Kanal D „Îmi place dansul”.

Dan Capatos are o nouă asistentă în emisiune. Cine e și cum arată Loredana Buțea la doar 23 de ani

La momentul eliminării spunea: „Am părăsit emisiunea cu capul sus, voi munci în continuare pentru visul meu şi nu mă voi da bătută la primul impas. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost şi îmi sunteți alături în continuare. Nu regret absolut nimic din deciziile pe care le-am luat in timpul emisiunii, şi vreau să mi se înțeleagă clar alegerea cu privire la prioritățile din viața şi cariera mea”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă