Dan Bursuc și-a umplut conturile bancare. E ireal câte mii de lei a câștigat în pandemie

5 zile in urmă 12

Mulți artiști au întâmpinat probleme imense în ultima perioadă. Pandemia de coronavirus le-a pus bețe în roate cântăreților, așa că unele vedete s-au îndreptat către o altă carieră. Între timp, Dan Bursuc a reușit să își rotunjească veniturile!

Câți bani a câștigat Dan Bursuc în pandemie

Artiștii au explicat că au avut de suferit pe plan financiar, mai ales pentru că multe evenimente nu au mai fost organizate. Mulți și-au îndreptat atenția către câștigurile financiare din piesele lansate pe YouTube sau pur și simplu au început să se implice în numeroase afaceri.

Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc, deține una dintre cele mai vechi și cunoscute case de producție muzicală din lumea manelelor. Afacerea lui funcționează încă din 2012. Acesta susține că nu a avut niciodată probleme cu ANAF-ul și este la zi cu impozitele, declarându-și toate veniturile.

Mai exact, în 2020, Dan Bursuc a dat lovitura cu Roterra Music. Acesta a reușit să obțină cea mai mare cifră de afaceri din istoria societății, anume 535.000 de lei, dar și cel mai mare profit net, 177.200 de lei, potrivit WOWbiz. În plus, datoriile au scăzut cu aproximativ 300.000 față de anul precedent.

Cum a reușit Dan Bursuc să își rotunjească veniturile

Capitalul propriu a crescut de la 70.000 de lei la aproximativ 250.000 de lei. Atunci când vine vorba despre angajați, Dan Bursuc are 5 oameni care lucrează pentru el în prezent, renunțând la o singură persoană. Acesta a reușit să treacă peste problemele aduse de pandemie prin câteva trucuri.

Mulți maneliști s-au implicat mai mult în mediul digital. Astfel, veniturile lui Dan Bursuc au crescut datorită vizualizărilor pe Youtube, ținând cont că numeroși artiști lucrează cu acesta. Platforma i-a ajutat pe cântăreți să nu aibă parte de prea multe pierderi în zona financiară.

„Ne plătim datoriile față de statul în care trăim”

Dan Bursuc nu a avut niciodată probleme cu ANAF-ul, însă nu a fost de acord cu o inițiativă mai veche. Acesta și-a spus părerea atunci când a venit vorba despre o presupusă impozitare a câștigurilor pe care artiștii le primesc din dedicații.

„Majoritatea dintre noi ne plătim datoriile față de statul în care trăim. Dar cadourile primite de interpreți știu că nu au cum să le impoziteze. Nu pot fi impozitate cadourile și dedicațiile.

Este o tradiție ca lăutarul să cânte la urechea omului, o persoană poate să îi ceară unui lăutar să-i cânte o melodie de foc și jale sau de inimă albastră și omul să se regăsească în muzica celui care interpreteză.

Acea persoană își găsește alinarea și omul îi mulțumește.”, a spus Dan Bursuc.

The post Dan Bursuc și-a umplut conturile bancare. E ireal câte mii de lei a câștigat în pandemie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă