Dan Bittman, umilit de o fostă iubită. L-a luat la mișto în fața tuturor: ‘Nu faceți ca el’

2 săptămâni in urmă 19

Dan Bittman a fost atacat extrem de dur de o fostă iubită. Vedeta s-a decis să vorbească despre activitățile pe care le are cântărețul în ultima perioadă, așa că și-a îndemnat fanii să nu îi urmeze exemplul. Aceasta nu s-a mai abținut și a postat mesajul împotriva lui chiar în mediul online.

Dan Bittman, atacat de o fostă parteneră. Ce a zis femeia despre artist

Dan Bittman s-a iubit în trecut cu mezzosoprana Andreea Ilie, însă relația lor nu a avut succes. Frumoasa artistă are acum o relație cu regizorul Bobby Păunescu, însă a vrut să le transmită fanilor un mesaj prin care a aruncat săgeți la adresa solistului trupei Holograf.

Mezzosoprana se bucură de mult succes pe plan profesional în ultima perioadă. Andreea Ilie participă la producția ‘Familia Addams: Wednesday’, alături de Catherine Zeta Jones și multe alte staruri. O parte din filmări se desfășoară și în România, la studiourile Buftea, potrivit Impact.

Vedeta le-a transmis fanilor un mesaj pe InstaStory, chiar când se afla la filmări. Mezzosoprana le-a spus fanilor să se vaccineze, sfătuindu-i să nu îi urmeze exemplul lui Dan Bittman, acesta fiind unul dintre cei mai vocali contestatari ai măsurilor luate de autorități în timpul pandemiei.

Ce a transmis Andreea Ilie despre Dan Bittman. Nu mulți se așteptau la acest lucru

De asemenea, mezzosoprana i-a găsit și o poreclă solistului din trupa de la Holograf, dar a pus și o melodie pe fundal pentru a nu exista alte speculații. Aceasta a ales piesa ‘Banii vorbesc’, semn că nu este de acord cu alegerile pe care le face fostul ei partener atunci când vine vorba despre vaccinare.

„Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!”, a transmis Andreea Ilie.

Mișcarea ‘Nu vreau’, inițiată de Dan Bittman

Încă de la începutul pandemiei, Dan Bittman nu s-a ferit și și-a spus părerea în spațiul public despre măsurile luate de autorități ori de câte ori a avut ocazia. De asemenea, el i-a îndemnat pe oameni să meargă la proteste. Solistul trupei Holograf a pornit și mișcarea ‘Nu vreau’.

„Creau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred.

V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul.”, spunea Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

The post Dan Bittman, umilit de o fostă iubită. L-a luat la mișto în fața tuturor: ‘Nu faceți ca el’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă