Dan Bittman, show total în direct la Realitatea PLUS : „Cifrele Covid sunt umflate! Nu avem pandemie, e o miciună!”

1 săptămână in urmă 3

Dan Bittman nu crede în pandemei, ci în subjugarea oamenilor de către autoritățiDan Bittman nu crede în pandemei, ci în subjugarea oamenilor de către autorități

Muzicianul Dan Bittman, personaj declarat împotriva măsurilor de prevenție, a ținut să sublinieze că autoritățile vor doar să-i subjuge pe români, ca să le fie tot mai rău. Bittamn s-a declarat și fan al doctoriței Groșan, de la Oradea, care spunea că oxigenul nu este bun pentru bolnavii Covid. Iar ca spectacolul să fie complet, cântărețul a început să se plimbe pe străzile localității unde se află, fără mască de protecție pe față.

DUMINICĂ, 28 MARTIE 2021, 17:46

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

„Acum e la 3 la mie, dar cifrele sunt umflate. Și nu suspectez, ci sunt sigur!  Eu stau la aer, îi îndemn pe români să iasă și să se bucure de primăvară. Apropo de datele științifice, singura doamnă care reușește să facă un test științific la nivel național este doamna de la Oradea, Laura Groșan. Am dovezi! Doamna are niște statistici ce pot fi verificate.  

Eu le respect actualele legi, dar nu sunt bune! De un an de zile nu reușesc experții să facă un studiu ca lumea. De un an de zile încercăm să înțelegem specialiștii, nu mai am răbdare încă un an să se facă studii pe noi. Sunt într-o zonă agricolă a României, dar într-un județ cu incidență mică. Nu-i nimic științific din ce spun oficialitățile. Măsurile sunt luate ca românilor să le fie din ce în ce mai rău. Împotriva prostiei, nu pot sa conspiraționez. Cei care iau măsurile astea sunt conspiraționiști. Ne înghesuim în metrou și magaizne, iar politicienii ar trebui să țină cont, pentru că oamenii încep să nu-i mai asculte. Dacă după un an de restricții luate de la Arafat în jos, nu s-a întâmplat nimic, am avut 4 la mie, am ieșit la vot, de ce nu încercăm metoda Suediei, care are măsuri de bun simț. Anglia, de când a ieșit din UE, toți vor să i-o tragă la joale. La noi, măsurile guvernului au eșuat”, a declarat Dan Bittman.

„Vreau să revin la o țară normală, fără ordonanțe, care nu au făcut bine de un an de zile. Apropo de CSU, nu e niciun doctor acolo. Să ne punem întrebarea dacă acei oameni știu despre ce vorbesc. Eu m-am conformat unor legi idioate de un an de zile. NU avem epdidemie, este o invenție. Pandemia se declară la 8% din populația lumii. Dacă aveam pandemie, aveam 100.000 de morți deja în România. În Australia nu e pandemie, în Arabia Saudită nu. Acolo sunt oameni care au capul pe umeri. Nu acestea trebuiau să fie măsurile luate de autorități. Am respectat legile, am făcut ce ni s-a spus, dar este un haos total, și nu de la HoReCa”, și-a închieat apoteotic Dan Bittman intervenția la Realitatea PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă