Dan Bittman, scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea nu a avut replică

1 săptămână in urmă 16

Modul în care autoritățile au decis să gestioneze situația pacienților decedați de covid, naște reacții dure. Dan Bittman a discutat aseară pe marginea celebrului Ordin 570 care impune protocoalele de înmormântare a pacienților decedați de covid. În cadrul ediției de aseară a emisiunii ”Sinteza Zilei”, solistul trupei Holograf s-a dezlănțuit împotriva autorităților, catalogându-le ca fiind inumane.

Dan Bittman acuzații grave la adresa Ministerului Sănătății

Multă lume a început să se revolte după ce au apărut noi informații cu privire la lipsa de reacție a Ministerului Sănătății pe marginea schimbării protocolului impus anul trecut pentru înmormântarea pacienților decedați de covid.

În cadrul ediției de miercuri a emisiunii ”Sinteza Zilei” a fost invitat și Dan Bittman. Este recunoscut faptul că solistul trupei Holograf a fost una din vocile dure în tot acest timp, criticând deciziile autorităților. Pe fondul noilor informații, Dan Bittman s-a dezlănțuit aseară împotriva ministrului Vlad Voiculescu și asupra Secretarului de Stat, Andreea Moldovan.

”Ne-ați batjocorit un an de zile, mai vreti încă un an? Vindeți seringi, vindeți ce vreți. Acolo e un război politic. Nu mai avem nici dreptul să ne spunem părerea?

Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ”, a declarat aseară Dan Bittman.

”Vreau să o provoc pe doamna Moldovan”

Deși cu titlul, Vlad Voiculescu este Ministrul Sănătății, acesta și-a derogat toate drepturile, conform unui document, către Secretarul de Stat Andreea Moldovan. Documentul propus de cele 18 Culte Religioase, de a modifica protocolul impus prin Ordinul 570, se află pe masa celor doi de trei săptămâni.

Informațiile dezvăluite de Mihai Gâdea spun că Ministerul nu a vrut și nici nu vrea să semneze noul document prin care se anulează acele protocoale inumane. În același timp afirmațiile din ultima vreme ale Secretarului de Stat Andreea Moldovan l-au determinat pe Dan Bittman să reacționeze în termeni duri la adresa acesteia, declarând aseară la ”Sinteza Zilei:

”Eu sunt un simplu cetățean, dar sunt niște oameni care trebuie să înțeleagă că își asumă niște răspunderi. După zece ani de zile sunt politicieni care acum răspund. Cu familiile lor, cu funcțiile lor, au început să fie luați și ei. Credeau că sunt invincibili, că sunt imortali, că sunt excepționali.

(…) Vreau să o provoc pe doamna Moldovan. Doamna Molovan, mă uit în ochii dumneavoastră, vă rog frumos, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia? Nu o spun că o vă urmărim penal. Vă dați demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană”, a spus Dan Bittman, miercuri seară, la Antena 3.

The post Dan Bittman, scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea nu a avut replică appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă