Dan Bittman, noi declaraţii controversate: „Cifrele arată că nu a fost pandemie. A fost programată încă de acum 10 ani”

2 luni in urmă 30

Dan Bittman, noi declaraţii controversate. „Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Aleph News.

Dan Bittman, noi declaraţii controversate

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: „Eu cred! Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci.

Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”.

Citeşte şi: Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună la 4 ani de la despărțire. Ce au sărbătorit cei doi FOTO

Dan Bittman, sfaturi de viață pentru fiul său Patrick

Dan Bittman și fosta sa iubită, Liliana Ștefan, au transmis mesaje emoționante fiului lor mijlociu, Patrick, cu ocazia împlininirii a 18 ani.  La sfârșitul anului trecut, Dan Bittman a confirmat despărțirea de cea care i-a fost parteneră vreme de 25 de ani, Liliana Ștefan. Chiar dacă foștii parteneri trăiesc vieți separate, cei trei copii pe care îi au împreună îi vor lega pentru totdeauna.

S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick! ❤️”, a scris Liliana Ștefan pe contul de Instagram.

Dan Bittman a fost totuși ceva mai dur și i-a transmis lui Patrick câteva sfaturi de viață care să-l ajute pe viitor. ”Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata”, a fost și mesajul lui Dan Bittman.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă