Dan Bittman a renunțat la conspirații?! Cum se ferește de covid zilnic, de fapt

2 luni in urmă 3

Dacă până recent Dan Bittman era un adept al teoriilor conspirației, acum aflăm că i-a cam trecut. Declarațiile artistului au creat un adevărat val de critici la adresa sa pe rețelele de socializare. Totul a culminat cu opiniile sale relatate în prime-time la Antena Stars.

Dan Bittman s-a lăsat de conspirații

Ultimele apariții televizate ale solistului Holograf, Dan Bittman, au generat reacții dure în spațiul public. Recent, invitat la Antena Stars, artistul declara refuzul de a se vaccina, în condițiile în care nu existau informații concrete despre vaccinul anti-covid de la acel moment, și anume produsul Pfizer. Deși declarat pro vaccinare, Dan Bittman refuza să se vaccineze fără un tratament.

“Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament.

Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti-COVID, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată: «Fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus!»

Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a declarat artistul.

Recent însă, paparazzi Impact.ro l-au surprins pe adeptul teoriilor conspirației pe stradă, mai vigilent decât de obicei. Aceștia l-au surprins zilele trecute făcându-și cumpărăturile într-unul din supermaket-urile din Capitală. Detaliul care a dus la concluzia că ar fi renunțat la teoriile emise până acum, a fost la urcarea în autoturismul propriu. (vezi galeria)

După ce și-a umblut portbagajul cu produsele cumpărate, Dan Bittman îmbrăcat tot în negru și purtând o mască de protecție, tot neagră, se urcă în mașină, dar.. nu renunță la masca de protecție. Să fie oare ăsta indiciul că Dan Bittman a lăsat de-o parte lupta împotriva obligativității purtării măști? Tot ce se poate.

Artistul încă indecis dacă se va vaccina

Deși campania de vaccinare este în plină desfășurare, Dan Bittman este încă circumspect când vine vorba de vaccinare. Deși un vehement critic al măsurilor impuse de autorități până acum, artistul recunoaște că se pune problema că nu crede în existența virsului, dar în ceea ce privește vaccinarea, mai așteaptă.

”Deocamdată aștept să văd să văd. Nu stiu. Eu n-am spus niciodată fraților nu va vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus.

Eu ma iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus Dan Bittman.

The post Dan Bittman a renunțat la conspirații?! Cum se ferește de covid zilnic, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă