Dan Barna: USR va propune un cabinet propriu, dacă nu se deschid negocierile cu PNL și UDMR

1 săptămână in urmă 14

Dan BarnaDan Barna

Uniunea Salvaţi România va propune „categoric” un cabinet propriu în cazul în care la întâlnirea de astăzi nu se deschid negocierile „pe bune”.

„Dacă se deschid negocierile, pe bune ca să spun, pe-adevărat, probabil la începutul săptămânii viitoare, luni, marţi, s-ar putea să avem o concluzie. Dacă mâine (miercuri, n.red.) se spune doar ‘nu discutăm, am venit doar să vă spunem că nu vrem să avem niciun fel de dialog’, lucrurile s-ar putea să se rezolve chiar mai repede”, a declarat Dan Barna, la TVR.

Întrebat dacă USR va trece la elaborarea unui cabinet propriu, Dan Barna a răspuns: „Categoric, care s-ar putea să fie pe vineri sau, cel mai târziu, luni”.

Premierul desemnat Dacian Cioloş, președintele USR, va avea astăzi o întâlnire cu preşedinţii partidelor care au format coaliţia de guvernare, fără echipele de negociere. Întâlnirea va avea loc după ședința de Guvern.

„Da. Asta a fost propunerea domnului preşedinte Florin Cîţu şi, evident, am acceptat-o, pentru că vreau să avem această discuţie indiferent de formă. E important să ne vedem, să discutăm direct şi să vedem care e deschiderea, apetitul colegilor din coaliţie să reîncepem discuţiile serioase, ca să ştim şi noi ce avem de făcut”, a spus Dacian Cioloș.

The post Dan Barna: USR va propune un cabinet propriu, dacă nu se deschid negocierile cu PNL și UDMR appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă