Dan Barna: „Următorul preşedinte va fi de la USR-PLUS”

1 lună in urmă 27

Dan Barna crede că următorul președinte al României va fi de la USR-PLUS. Klaus Iohannis este la ultimul mandat de președinte al României, iar urmașul său la Palatul Cotroceni va fi din USR-PLUS! Asta crede Dan Barna, co-președinte al USR-PLUS, care a candidat la prezidențiale în 2019, dar a ratat finala prezidențială.

”Sunt foarte optimist că următorul președinte al României va fi din USR-PLUS! (Dacă Dan Barna sau Dacian Cioloș) Asta vor decide colegii noștri din USR-PLUS.”, a spus Dan Barna la Antena 3.

Barna a fost infectat cu SARS-COV-2 chiar în perioada alegerilor parlamentare, el ratând ocazia de a se vota pentru un nou mandat de deputat. Vineri seara, la Antena 3, vicepremierul a precizat că încă are probleme de respirație din cauza infectării și a dezvăluit că toți membrii Guvernului se vor vaccina miercuri. Premierul Florin Cîțu se va vaccina sâmbătă.
Am rămas cu o problemă de respirație pe care încă o tratez. Nu e deloc o boală banală, nu o doresc nimănui. Nu știu în ce context am contractat acest virus. Eu mă voi vaccina miercuri, alături de ceilalți membri ai Guvernului.”, a spus Barna.

E scandal fără precedent în USR-PLUS, pe împărţirea funcţiilor. Se cere demisia lui Mihai Goțiu într-o scrisoare publică

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă