Dan Barna respinge revenirea la guvernare: „Nu a existat niciun fel de discuţie cu Florin Cîţu”

4 săptămâni in urmă 26

Dan Barna Dan Barna

Dan Barna - liderul USR PLUS și fost vicepremier în Guvernul Florin Cîțu respinge revenirea la guvernare și neagă că ar fi avut discuții cu premierul în acest sens.

DUMINICĂ, 26 SEPTEMBRIE 2021, 22:41

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Nu a existat niciun fel de discuţie cu Florin Cîţu. S-au rostogolit mai multe ştiri false şi că Florin Cîţu ar fi discutat cu mine să îmi ofere nu ştiu ce preşedinţie de Cameră. Toate erau dezinformări de campanie electorală de ultim moment, acolo, la Congresul PNL, nu avea nicio legătură cu realitatea”, a declarat Dan Barna, duminică, la un post TV.

„Cred că sunt deja o săptămână şi jumătate, două. Ultimele discuţii au fost cele de atunci pe care le-am spus în spaţiul public legate de momentele crize. Ulterior nu a mai existat un dialog”, a menționat Barna.

„Coaliţia a fost construită pe un acord foarte clar între cele trei partide din coaliţie. Premierul Florin Cîţu a decis că nu mai are nevoie de USR PLUS în coaliţie şi a procedat cum bine ştiţi, evacuându-l pe ministrul Justiţiei din Guvern. Decizia noastră a fost comunicată, e clară, nu se pune problema de a cere alte poziţii sau alte funcţii. Sunt alte ştiri care nu au nicio legătură cu realitatea”, a explicat Dan Barna.

Dacian Cioloș: „NU ne întoarcem la guvernare decât cu alt premier”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă