Dan Barna, despre coaliția cu PNL: Acum reconstruim încrederea. Coaliția stă pe niște baze cert mai solide decât în decembrie/ Rolul primarilor e foarte important pentru vaccinare

3 săptămâni in urmă 20

Vicepremierul USRPLUS, Dan Barna, a declarat, vineri seară, la Digi24, că în momentul de față se ”reconstruiește” încrederea în cadrul coaliției după ce aceasta a fost ”zdruncinată” în momentul demiterii fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu de către premierul Florin Cîțu.

Barna a mai spus că politicienii USRPLUS și PNL sunt cei de care România are nevoie, iar partidul pe care îl conduce a dat dovadă de ”maturitate” în momentul în care a ales să rămână la guvernare.

  • ”A fost o săptămână complicată, dificilă, cu multă emoție. Am ajuns la finalul ei. Acum coaliția stă pe niște baze cert mai solide decât cele din decembrie. E mai încurajator pentru toți membrii din coaliție. Acum reconstruim încrederea. A fost zdruncinată la începutul săptămânii. Dacă am fi plecat, am fi fost imaturi pentru că această tensiune din coaliție era despre funcționarea noastră ca echipă, mai puțin despre România. Cred că e dovada de maturitate, dovada că suntem acei politicieni de care România are nevoie”, a declarat Dan Barna.

Vicepremierul a făcut apel la primarii din țară pentru a se implica în campania de vaccinare anti-COVID subliniind rolul ”foarte important” pe care aceștia îl au în convingerea populației să își inoculeze serul.

Barna a mai spus că așa cum primarii sunt foarte inventivi atunci când au nevoie să ajungă la oameni în campania electorală, astfel că acum sunt rugați să ajungă la oameni cu mesajul ”Vaccinează-te”.

știre în curs de actualizare

sursa foto: Facebook/ Guvern

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă