Dan Barna dă vina pe premierul Cîțu pentru valul 4 al pandemiei

1 lună in urmă 20

Barna atuncă responsabilitatea valului 4 pe umerii lui Cîțu. Foto/Inquam Barna atuncă responsabilitatea valului 4 pe umerii lui Cîțu. Foto/Inquam

Fostul vicepremier, Dan Barna, aruncă vina pentru valul 4 al pandemiei de Covid-19 în spatele premierului Cîțu. Barna spune că lispa de implicare și de acțiune a premierului au generat situația de criză de astăzi.

MARŢI, 21 SEPTEMBRIE 2021, 22:53

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

Co-preşedintele USR-PLUS, fostul vicepremier Dan Barna, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că este vinovat de actualul val al pandemiei.

„Declarațiile lui Cîțu par din ciclul dă românului mintea cea de pe urmă. (...) Vedem acum că exact ce am anunțat noi la USR-PLUS se întâmplă. Ioana Mihălă îi spunea și ignora.

Am sentimentul de Tăriceanu, care nega criza economică. Valul patru... Nu!

În toate țările normale și cu premieri responsabili aceste campanii de vaccinare erau coordonate de ministerul sănătății. La noi nu și vedem rezultatele.

Ioana Mihăilă a cerut constant resurse. Florin Cîțu o să constate că propriile sale inacțiuni au generat situația de azi.

Foarte multă media a ignorat atunci când am atras atenția noi. L-am spus și în spațiul public. Și premierul spunea: să nu discutăm că nu e despre noi. E dureros să spunem că am avut dreptate. Responsabilitatea noastră a fost constantă.

Am spus că e nevoie de măsuri suplimentare. Acum vedem cu toții că s-au întâmplat”, a spus Dan Barna, la un post de televiziune

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă