Dan Barna: Am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și am depus demisiile

1 lună in urmă 13

Minisștrii USR PLUS și-au depus, marți dimineață, demisiile la cabinetul premierului.

 Am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și am depus demisiile

Dan Barna: Am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și am depus demisiile

Facebook

"În această dimineaţă am făcut ceea ce am anunţat. Am înregistrat şi depus demisiile, împreună cu miniştrii USR PLUS, la cabinetul premierului. Mergem mai departe", a afirmat, într-o postare pe Facebook, Dan Barna.

Miniştrii USR PLUS demisionează din Guvernul condus de Florin Cîţu, a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a USR PLUS, după şedinţa conducerii alianţei şi făcut apoi la Parlament şi de co-preşedintele USR - PLUS, vicepremierul Dan Barna. Alianţa USR PLUS deţine în Guvern portofoliile Justiţiei, Sănătăţii, Cercetării, Proiectelor Europene, Transporturilor şi Economiei. Postul de ministru al Justiţiei a rămas deja vacant după revocarea lui Stelian Ion.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă