Dan Alexa, răspuns după atacul unui fost jucător: “Când dai un interviu odată la 4 ani ai și tu refulări”

1 lună in urmă 1

Fostul fotbalist al Chiajnei a fost dat afară de la ilfoveni pe vremea când tehnicianul preluase trupa de lângă București. Iar Mamele a interpretat că Alexa s-a răzbunat în urma unui eveniment petrecut pe vremea când cei doi erau adversari în teren. Deranjat de acea decizie fundașul de atunci al Concordiei a folosit apelativul interlop atunci când s-a referit la Dan Alexa. Iar antrenorul bănățenilor a aflat de acuzele venite din partea fotbalistului retras din activitate în 2017.

„Nu vreau să-i dau replică lui Mamele. Să fie sănătos. Cu Mamele am fost doar în prima zi la Chiajna. Am hotărât să renunț la Mamele, Cristea și Constantinescu pentru că dialogul a fost foarte corect.

Eu am un principiu: Jucătorii în vârstă, dacă îi ții la echipă, trebuie să-i si bagi să joace. Dacă știi că nu joacă titular, n-are rost să-i ții în lot, pentru că e foarte greu de mulțumit un jucător cu foarte multă experiență, asta a fost discuția atunci, fotbalistic”, au fost cuvintele lui Dan Alexa, pentru Pro Sport. 

Alexa l-a ironizat pe jucătorul care a mai evoluat în carieră la Pandurii și Viitorul.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă