Dan Alexa l-a ironizat pe Iulian Mamele, după ce acesta a povestit episoadele cu "mai eşti, mă, smardoi?"

1 lună in urmă 21

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Dan Alexa: "Până îmi mai dă Mamele replica, peste 4 ani, mă plictisesc"

Tehnicianul şi-a amintit care a fost motivul pentru care l-a dat afară pe fotbalistul care l-a acuzat că ar avea legături cu lumea interlopă. 

"Nu vreau să-i dau replică lui Mamele. Să fie sănătos. Cu Mamele am fost doar în prima zi la Chiajna. Am hotărât să renunț la Mamele, Cristea și Constantinescu pentru că dialogul a fost foarte corect. Eu am un principiu: Jucătorii în vârstă, dacă îi ții la echipă, trebuie să-i si bagi să joace. Dacă știi că nu joacă titular, n-are rost să-i ții în lot, pentru că e foarte greu de mulțumit un jucător cu foarte multă experiență, asta a fost discuția atunci, fotbalistic.

Acum… dacă el își aduce aminte după patru ani, să fie sănătos. Nu-i dau nicio replică. Când dai un interviu odată la patru ani, ai și tu refulări, le zici pe toate, câte ai strânse. Eu i-aș da replică lui Mamele, dar știi care e problema? Până îmi mai dă replica, peste patru ani, mă plictisesc.", a declarat Dan Alexa, la ProSport Live.

Dan Alexa a antrenat Concordia între decembrie 2016 până în iunie 2017 şi a adunat 20 de meciuri pe banca ilfovenilor. Experienţa de la Chiajna a fost ultima pentru Iulian Mamele (35 de ani), care a pus ghetele în cui în ianuarie 2017.

Ce spusese Iulian Mamele despre Dan Alexa

Iulian Mamele a afirmat recent că Dan Alexa l-a dat afară de la Concordia Chiajna din cauza unui conflict mai vechi, de pe vremea când cei doi erau fotbalişti: primul la Pandurii şi al doilea la Rapid.

"Dan Alexa, de câte ori mă întâlneam cu el, pe la restaurante, meciuri, mă întreba: «Mai ești, mă, smardoi?». Am tot încercat să-mi dau seama de ce îmi spune asta. Și mi-am adus aminte că la Pandurii i-am bătut într-un meci, 2-0 acasă, nici nu au mișcat, el era la Rapid. În timpul jocului m-am ciondănit puțin cu Pancu. Și s-a băgat Alexa în discuție, căruia i-am spus că, dacă e așa smardoi, vorbim după meci. După, un coleg de-ai lui de la Rapid mi-a spus că a intrat nervos în vestiar și a zis așa: «Mamele mi-a dat interval!».

Sunt smardoi, am fost și o să rămân, am crescut în Ferentari. Îți dai seama, când a ajuns la Chiajna, mă avea pe listă încă de la negocieri. Mi-aș fi dorit să vină și să-mi spună de unde are toate lucrurile astea împotriva mea, să mă lase să-i demonstrez, să-i arăt ce fel de om sunt. Nu! El s-a crezut interlop. Are câteva relații cu lumea interlopă și așa se vede. Și cu asta vreau să închei subiectul”, a declarat Iulian Mamele, pentru playsport.ro.

Etichete: iulian mamele , dan alexa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă