Dan Alexa crede că meciul FCSB cu Topola putea să se termine 9-9: „Orice fază a sârbilor putea fi gol. Au suferit foarte mult la fazele fixe” | EXCLUSIV ProSport Live

2 months ago 4

Dan Alexa, antrenorul echipei ASU Politehnica Timișoara, susține că FCSB a avut probleme în zona centrală a defensivei. Fostul tehnician de la Rapid a declarat la ProSport Live că s-au văzut slăbiciunile din lotul roș-albaștrilor.

Dan Alexa a dezvăluit ce obiectiv are la ASU Poli Timișoara! Ce zice despre evoluția Rapidului. „Iencsi a găsit formula ideală!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Dan Alexa a lăudat tripleta Man-Coman-Moruțan

„A fost ceva greu de văzut. Steaua a suferit foarte mult la nivelul fundașilor centrali. Simion nu poate juca fundaș central, la fel și Briceag. Apoi a fost Ducan… Au suferit foarte mult la fazele fixe chiar dacă au jucat cu doi oameni în plus. Bine că s-au calificat, dar e un meci pe care Steaua vrea să îl uite”, a recunoscut Alexa.

„Man, Coman și Moruțan pot face diferența, iar ieri au făcut-o. Sunt jucători care pot ține echipa în spate. Simion e un mijlocaș central foarte bun, dar fundaș niciodată. S-au văzut slăbiciunile și a fost o nebunie de meci. Cred că meciul ăsta s-ar fi putut termina 8-8 sau 9-9. Orice fază a sârbilor putea fi gol.

Mihai Pintilii nu mai avea nimic de pierdut. A făcut schimbarea cu Petre repede pentru a putea reveni. Pintilii a fost un jucător inteligent, un jucător care își asuma riscuri în timpul meciurilor. Am avut mereu clinciuri cu el, dar ne-am respectat foarte mult. Clinciuri erau doar în meciuri”, a încheiat tânărul tehnician.

21 de goluri marcat la meciul de joi seara de la Topola

FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

The post Dan Alexa crede că meciul FCSB cu Topola putea să se termine 9-9: „Orice fază a sârbilor putea fi gol. Au suferit foarte mult la fazele fixe” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools