Dan Alexa a dezvăluit ce obiectiv are la ASU Poli Timișoara! Ce zice despre evoluția Rapidului. „Iencsi a găsit formula ideală!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 months ago 1

Dan Alexa, noul manager general al clubului ASU Poli Timișoara, a dezvăluit pentru ProSport LIVE de planuri are cu noua sa echipă și a anunțat ce obiectiv are pentru sezonul 2020 – 2021.

Fostul antrenor al Rapidului vrea să promoveze cu ASU Poli Timișoara la finalul sezonului 2020 – 2021 și a explicat care este punctul forte al grupării sale.

Dan Alexa a dezvăluit ce obiectiv are la ASU Poli Timișoara

„Îmi doresc foarte mult să promovăm. Îl ajut pe Benga oricând are nevoie. Eu îi am pe Scutaru, Mera, Axente, Popovici, jucători legați de Timișoara. Ei sunt legați de acest club. Genul acesta de jucători sunt foarte ușor de motivat. Mai sunt jucători cu experiență semnați pe un an, care vin din alte părți, iar aici e o altă problemă. Eu am șansa că am jucători cu experienăță, foarte motivați și sunt nucleul echipei”, a spus Dan Alexa pentru ProSport LIVE.

Dan Alexa: „Iencsi a găsit formula ideală la Rapid!”

Dan Alexa a vorbit și despre situația de la Rapid, formație care a bifat trei victorii în sezonul 2020 – 2021. „Anul trecut mi-am dat seama că nu bugetul joacă. Rapid e liderul Ligii a 2-a, îi felicit și mă bucur pentru ei. Au 9 puncte din 3 meciuri. Eu mi-am dorit ca ei să promoveze. Am văzut că au început să joace fotbaliști tineri, dar trebuie să aibă constanță. Au început perfect. Probabil acolo e liniște și sper să continue tot așa. Probabil Iencsi a găsit formula ideală, au început perfect.

Victoriile sunt importante, îți dau încredere, indiferent de adversar. Eu cred că au un merit foarte mare că au obținut aceste victorii. Nu e ușor să câștigi. E foarte important să ai lângă tine un președinte cu nume. Acesta este respectat în vestiar și în afara lui. Rapid are nevoie de un președinte, iar acest lucru e clar. Eu îl apreciez foarte mult pe Daniel Niculae, nu știu ce probleme au fost. Raț ar putea și el să fie președinte pentru că e un fost internațional care ar putea da o anumită anvergură. Eu în momentul de față îl văd pe Daniel Niculae”, a spus Dan Alexa.

The post Dan Alexa a dezvăluit ce obiectiv are la ASU Poli Timișoara! Ce zice despre evoluția Rapidului. „Iencsi a găsit formula ideală!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools