Dacian Cioloș se întâlnește cu PNL și UDMR: Primele negocieri pentru formarea majorității - În ce condiții revin liberalii la guvernare

2 săptămâni in urmă 22

Florin Cîțu și Dacian Cioloș Florin Cîțu și Dacian Cioloș

Dacian Cioloș are azi prima rundă de negocieri pentru formarea unei majorități. Premierul desemnat se întâlnește, în această după-amiază, cu liderii PNL, UDMR și cu cei ai minorităților naționale, începând cu ora 17.00. Potrivit unor surse, e vorba doar de o întâlnire de curtoazie, pentru că nimeni nu se așteaptă la un rezultat concret.

MIERCURI, 13 OCTOMBRIE 2021, 16:17

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

La ora 17, la sediul PNL se duc: Dacian Cioloș - președintele, Kelemen Hunor - președintele UDMR și Varujan Pambuccian - reprezentantul minorităților. Ei vor discuta despre o posibilă colaborare, însă, potrivit unor surse, liberalii își doresc ca doua desemnare să fie tot Florin Cîțu.

PNL i-a transmis deja lui Cioloș că sprijinul ar trebui să îl caute la cei care au susținut moțiunea de cenzură, în speță la PSD și AUR.

Liberalii sunt nemulțmiți și de faptul că Dacian Cioloș a refuzat să se înscrie în PNL când a preluat portofoliul în calitate de tehnocrat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă