Dacian Cioloș recunoaște că a luat parte la spirale MISA - Liderul USR PLUS a fost cursantul lui Bivolaru

3 săptămâni in urmă 25

Dacian Cioloș Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a mărturisit că a luat parte la spirale MISA. Co-președintele USR-PLUS spune că a fost unul dintre cursanții lui Gregorian Bivolaru. Cioloș mai dezvăluie că a mers și la la cursuri de yoga, alături de mii de adepți care practică meditația ca stil de viață. 

LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2021, 09:44

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau 10-20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară, unde era un instructor. Te înscriai ca la orice curs. Se ţinea la Casa Studenţilor din Cluj şi învăţăm diferite posturi, diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta, citeam. Aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărţi care erau interzise înainte şi eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăț ce se întamplă cu lumea din jurul meu”, a povestit Dacian Cioloş, la un post TV.

„Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru. Nu am avut nicio legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi, o perioadă de câţiva ani şi chiar nu îmi pare rău că am participat. Văd că de câţiva ani de zile multe vedete vorbesc de yoga, de posturi. În Occident lucrurile astea se întâmplă de 30-40 de ani”, a mai spus Dacian Cioloş.

Întrebat dacă azi mai practică yoga, el a răspuns: „Astăzi, nu prea mai am timp să fac meditaţie. Mai fac relaxări. Mă ajută să îmi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energia, să devin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă